Jabra a lansat noi soluţii audio portabile, destinate utilizării zilnice intense

Jabra a lansat noi soluţii audio portabile, destinate utilizării zilnice intense. Primele produse din noua generaţie sunt Jabra Revo Wireless, Jabra Revo şi Jabra Vox. Acestea oferă o experienţă mobilă, ridicată la un nivel superior, printr-un sunet clar şi un echilibru perfect între design şi uşurinţa în utilizare.

Prin colaborarea cu laboratoarele Dolby, căştile includ tehnologia Dolby Digital Plus, ca parte a aplicaţiei Jabra App, suportată pe Android şi iOS. Astfel, iubitorii muzicii pot beneficia, în deplină mobilitate, de întreg spectrul audio, de la frecvenţele joase până la cele înalte, la o calitate excepţională.

Jabra-Revo

Jabra Revo

Fie că este vorba despre pop, rock, jazz sau muzică clasică, sunetul va fi la cel mai înalt nivel, datorită calităţii căştilor, dar şi cu ajutorul aplicaţiei Jabra App, care oferă un egalizator generos, din care putem balansa, dupa dorinţă, nivelele frecvenţelor înalte, medii şi joase. Astfel, fiecare îşi poate regla sunetul pentru o audiţie perfectă.

Jabra-Revo-Wireless

Jabra Revo Wireless

În plus, aplicaţia oferă posibilitatea de a crea liste de melodii şi de a partaja melodiile ascultate, în reţelele sociale.

Căştile Jabra sunt construite pentru uz intens. Variantele Revo şi Revo Wireless sunt foarte rezistente, beneficiind de ramă din aluminiu, care oferă şi flexibilitate.

Jabra-Vox

Jabra Vox

Pentru multitudinea de smartphone-uri şi tablete, noua generaţie Jabra reprezintă o soluţie audio profesională.

Cele mai citite