UPP! este cea mai bună soluție de afișaj digital informativ

UPP! sau Upgrade Public Signage Player este un media player Android, ce cântărește numai 90 de grame şi poate fi conectat la display-urile profesionale Philips Public Signage, prin HDMI, permițându-le utilizatorilor să controleze mesaje, oferte și promoții, prin WiFi. Conținutul poate fi administrat, organizat și updatat prin prisma smartphone-urilor, tabletelor Android şi a PC-urilor. Utilizatorii profesionişti vor putea crea conținut individual prin această inovație plug-and-play, sau să folosească aplicaţii personalizate pentru ei și pentru consumatori.

Dispozitivul UPP! va revoluționa comunicarea despre produse și servicii prin intermediul afișajului informativ digital. Proprietarii afacerilor de orice fel, de la magazine de electronice până la restaurante, saloane de modă sau firme din domeniul imobiliar, își vor putea promova produsele și serviciile într-un mod captivant, ce îi va impresiona pe potențialii clienți. Aceștia vor avea un filtru mai clar al serviciilor și ofertelor, putând interacționa cu conținutul afișat pe ecran.

UPP

Este foarte ușor să-l folosești: trebuie doar să introduci dispozitivul UPP! într-un display Philips Public Signage, de exemplu un model din seria E, V sau Videowall, cu al său modul WiFi 802.11n, iar conținutul, salvat în prealabil într-un cont cloud, poate fi afișat.

Device-ul funcționează cu ajutorul unui procesor ARM Cortex A8 și a unei memorii de 1 GB DDR. În plus, acesta utilizează un conector HDMI 1080p și acceptă toate codecurile video. Cu ajutorul unui USB adițional, TransFlash (MicroSD) și a porturilor Mini USB, administrarea și salvarea conținutului local sunt foarte simple. Filmele, mesajele, hărțile sau textele sunt transmise către ecran și sunt reîncărcate, manual sau automat, la ore planificate. Datorită ratei de accelerare hardware, chiar și clip-urile HD, conținutul și aplicațiile dinamice sunt redate fără întreruperi. Mulțumită lui Android 4.0, aplicațiile din Google Play pot fi descărcate și introduse în prezentări. Accesul de tip root permite intrarea în sistem ca administrator, posibilitatea de a programa sistemul la fiecare dispozitiv în parte sau setarea de permisiuni pentru firewall-uri și aplicații. Și pentru că nu este nevoie de media playere scumpe sau PC-uri, UPP! face ca afișajul digital să fie accesibil și la îndemână.

Fiind extrem de flexibil, UPP! se încadrează în aproape orice mediu, fie în calitate de afișaj digital clasic în retail și companii ce oferă servicii, fie în malluri, restaurante, dealeri auto, cinema-uri și teatre, bănci, chiar și stadioane sportive. UPP! este de asemenea un instrument folositor pentru industria fashion, putând crea platforme pentru designeri și magazine care să prezinte ultimele colecții, sau în vânzări, unde să fie evidențiate atuurile produselor, în timp ce prezentările rulează.

UPP-Display-profesionist-Philips

Dispozitivul UPP! este vândut ca parte a unui bundle (împreună cu un display profesionist Philips), iar costul estimat al acestuia este de 300 Euro.

Cele mai citite