Cyberpunk 2077 s-ar putea să aibă multiplayer

  • Published in Stiri RPG

Cyberpunk 2077 a câştigat foarte multă popularitate în ultimul timp, deşi dată să de lansare îl plasează în ceea ce este cunoscut drept viitor îndepărtat pentru industria jocurilor. CD Projekt Red lucrează la un alt mare RPG între timp, Witcher 3: The Wild Hunt, aşa că tot ceea ce ştim despre Cyberpunk sunt mici fragmente de informaţie care au fost presărate în interviuri sau anunţuri ambigue. Astăzi, mai avem încă unul demn de adăugat la librărie.

Într-un interviu cu Eurogamer, Adam Badowski, directorul CDPRed a dezvăluit intenţiile studioului de a implementa o formă de multiplayer în joc. „O să fie un rpg bazat pe poveste, cu un single-player excepţional, dar vom implementa şi câteva trăsături multiplayer" a declarat acesta.

Cuvintele sale sunt foarte ambigue, dar în acelaşi timp, foarte interesante. „Trăsături multiplayer" pare a se referi la o abordare mai neconvenţională a modului în care jucătorii interacţionează (Mă gândesc la ceva în genul Dark Souls). Oricare ar fi intenţiile acestora, CDPR a demonstrat că vor să extindă conceptul de Cyberpunk, să îl integreze într-un univers credibil. Cel mai relevant exemplu ar fi integrarea mai multor limbi, astfel încât NPC-urile vor vorbi în limba lor nativă, fiind nevoie de un implant pentru a depăşi bariera lingvistică.

CyberPunk

Cele mai citite