Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/jw_allvideos/jw_allvideos/includes/js/behaviour.js?v=6.1.0
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Saints Row 4 va fi lansat în August

Deep Silver tocmai a anunţat că Saints Row 4 va fi pregătit pentru lansare pe data de 20 August, anul acesta. Conform publisherului, jocul nu este doar expansion-ul „Saint's Row 3: „Enter the Dominatrix" standalone, care de altfel era pregătit pentru toamna anului acesta, ci un joc complet nou.

„Acel expansion a fost anulat şi doar câteva elemente au fost păstrate pentru Saints Row 4" a declarat un oficial Deep Silver. „În cele din urmă, vom avea un director's cut al Enter the Dominatrix pregătit pentru lansare, dar acesta va apărea după ce SR4 ajunge pe piaţă".

Saints Row 4 este produs de Volition, unul din studiourile vândute la lichidarea THQ, fiind achiziţionat de Deep Silver, membru Koch Media. Jocul este pregătit pentru PC şi consolele „current-gen". Wii-U nu se află printre acestea.

Mai jos aveţi trailerul oficial.

Saints Row 4

Cele mai citite

Error: No articles to display