BenQ lansează, în România, proiectorul BenQ W1070

BenQ lansează în România proiectorul BenQ W1070, ce îţi oferă o experienţă cinematografică inedită în confortul propriei case. Noul echipament redă conţinut 3D Full HD, la rezoluţie High Definition 1080p, într-o proiecţie a cărei diagonală ajunge până la 5 metri. Cu un contrast nativ de 10.000:1 şi o luminozitate de 2.000 de ANSI lumeni, modelul redă imagini clare şi profunde, cu o acurateţe deosebită, fie că vorbim despre jocuri, filme Blu-ray sau emisiuni difuzate prin canalele de televiziune.

Certificarea ISF, obţinută pentru modelul BenQ W1070, reprezintă garanţia acurateţii imaginilor, indiferent de culoarea camerei în care are loc proiecția, oferind culori calibrate şi optimizate pentru vizionări de zi sau de noapte, adaptându-se oricărui format de încăpere, dimensiune sau lumină ambientală.

Tehnologia Vertical Lens Shift permite păstrarea unei imagini încadrate într-un dreptunghi perfect, exact în locul unde vă doriti să realizaţi proiecţia, având posibilitatea să vă ajustaţi pe verticală lentilele proiectorului pentru a regla poziţia imaginii proiectate .

BenQ-W1070

Datorită tehnologiei DLP şi a ochelarilor proiectaţi pentru maximum de confort şi claritate a imaginii, filmele sau jocurile 3D te vor proiecta într-o experiență imersivă de vizionare, fără benzi negre sau imagini sacadate. Proiectorul BenQ W1070 suportă multiple formate 3D: field-sequentials, frame-packing, top-and-bottom, side-by-side - incluzând conectivitatea prin HDMI, Blu-Ray, 3D TV, jocuri video şi NVIDIA 3DTV PC, toate în format Full HD, cu rezoluţie 1080p.

Difuzoarele interne de tip plug and play, cu o putere de 10W, oferă suportul audio necesar atunci când urmăreşti un film acasă sau vrei o experienţă de gaming inedită pe o diagonală de până la 5 metri.

Proiectorul BenQ W1070 se bazează pe un sistem dinamic de proiecţie, care oferă cea mai luminoasă imagine necesară respectivei scene proiectate, menţinând în acelaşi timp un consum redus de energie. Datorită tehnologiei SmartEco, lampa are un consum de energie redus cu până la 70%, maximizând în acelaşi timp, la 6.000 ore, durata de exploatare a lămpii proiectorului, aceasta însemnând minim 5.5ani de proiecţii zilnice 3 ore/zi, 7 zile pe saptămână, 52 săptămâni pe an. Modul SmartEco adaptează inteligent puterea lămpii în funcţie de conţinutul afişat, maximizând economia de energie fără a reduce din luminozitate, contrast sau afectând în vre-un fel calitatea imaginii.

Experienţa Home Cinema este completă datorită compatibilității proiectorului cu o serie de platforme de redare a conţinutului, de la Blu-Ray/DVD playere, receivere TV/satelit, PC-uri, tablete şi până la consolele de jocuri. Proiectorul dispune de două porturi HDMI, conectivitate USB, D-Sub, S-Video, audio in, audio out.

Disponibilitate
Noul proiector BenQ W1070 este disponibil la distribuitorii autorizaţi BenQ din România : IT Direct, Network One Distribution, Darer, MGT Educational, la un preţ recomandat de 3.999 lei.

Cele mai citite