Sony Xperia Z vine la Orange, împreună cu un cadou

Începând de astăzi, clienții Orange pot face precomandă în magazinul online pentru un nou telefon din gama smartphone star, Sony Xperia Z, acesta urmând să intre în ofertă din 25 martie. Mai mult, clienţii care își exprimă intenția să cumpere acest smartphone din magazinul online, vor primi câte un cadou special.

Cu un design subțire, de numai 7,9 mm, Sony Xperia Z are la bază sistemul de operare Android Jelly Bean 4.1, un procesor Qualcomm Snapdragon S4 Pro quad-core 1,5GHz și 2GB memorie RAM. Telefonul dispune de un ecran de 5 inchi Full HD și este dotat cu o cameră foto de 13 MP cu tehnologia Exmor RS, primul senzor cu video HDR pentru smartphone-uri, care permite utilizatorilor să facă fotografii statice sau în mișcare, reușite chiar și atunci când lumina vine din spatele subiectului fotografiat.

Sony-Xperia-Z

 

Design-ul este concentrat pe balans şi simetrie, în toate direcţiile. În această ipoteză, Xperia Z are marginile rotunjite, o ramă argintie de jur împrejur şi un schelet inovativ.

Sony-Xperia-Z-lateral

Motorul BRAVIA 2 optimizează automat imaginile, astfel încât ecranul să afişeze culori reale şi luminate, plus un contrast puternic. Ecranul OptiContrast oferă o luminozitate excelentă în timpul funcţionării şi un negru perfect.

Sony-Xperia-Z-camera

Beneficiind de tehnologia STAMINA, bateria oferă un control inteligent asupra consumului. Telefonul ştie când ecranul s-a stins şi opreşte aplicaţiile care consumă mult şi sunt inutile în acel moment, dar le reporneşte odată cu revenirea utilizatorului la comandă.

Xperia Z este creat pentru a fi rezistent la apă, rezistent la praf și suficient de puternic pentru a face față oricăror provocări.

Clienţii Orange care aleg un Sony Xperia Z pot apela la un Orange Expert pentru transferarea conținutului din vechiul telefon în noul smartphone, pentru instalarea aplicaţiilor sau actualizarea software-ului. De asemenea, clienții Orange pot contacta un Orange Expert ori de câte ori au nevoie de asistență în privința utilizării smartphone-ului, fie online, fie în Orange shop sau la telefon, la numarul 408. Orange recomandă clienților să aleagă și o asigurare pentru telefon în primele 30 de zile de la achiziţie pentru a-și proteja investiția de situațiile neprevăzute.

Xperia Z este livrat împreună cu un set de căşti Sony MH-EX300AP, care oferă o audiţie superbă, atât folosite la convorbiri, cât şi atunci când ascultaţi muzică.

Sony-MH-EX300AP

Smartphone-ul Sony Xperia Z este compatibil cu tehnologia HD Voice, disponibilă exclusiv la Orange și poate fi achiziționat la prețul de 259 de euro (TVA inclus) împreună cu abonamentul Panteră 39.

Cele mai citite