Logitech lansează noua gamă G, o nouă abordare în lumea jocurilor PC

Logitech lansează noua gamă G, ce evidențiază o nouă abordare în lumea PC gaming-ului. Noua gamă include 6 mouși și tastaturi reconcepute și 2 seturi de căști. Folosind tehnologia infraroșu, Logitech a analizat interacțiunea între mână și dispozitiv, în timpul gameplay-ului.

Pentru a îmbunătăți durabilitatea și confortul în timpul jocului, au fost adăugate materiale avansate zonelor importante de pe dispozitive, descoperite datorită testului. Pentru zone de contact primare, Logitech a adăugat învelișuri rezistente la urmele lăsate de degete, în timp ce zonele de repaus pentru palmă dispun de un înveliș hidrofobic, ce ajută mânile să nu devină lipicioase. În funcție de model, moușii dispun de un grip moale sau solid, pentru confort sau control sporit. Cele două tastaturi dispun de un înveliș UV dublu, pe taste, pentru o durabilitate mai mare.

În plus, Logitech G100s Optical Gaming Mouse și G400s Optical Gaming Mouse dispun de tehnologia sensor exclusivă Delta Zero. Optimizat pentru un control extrem de precis al cursorului, noua tehnologie răspunde prompt la mișcările mâinilor. În plus, noii mouși Logitech G dispun de picioare din polytetrafluoroethylene (PTFE), cu frecare minimă, ce face ca mișcările cursorului să fie line și acuratețea îmbunătățită.

 

Logitech G700s Rechargeable Gaming Mouse este un mouse wireless, de gaming, cu performanţe similare cu ale unui mouse cu fir. De altfel, menține o viteză constantă, fie prin conexiunea wireless 2.4 GHz sau conectat prin USB, de până la opt ori mai mare decât la un mouse USB standard. Dacă joci sesiuni lungi, o poți face în continuare, în timp ce mouse-ul se încarcă simultan, trecând pe o conexiune data-over-cable, cu ajutorul unui cablu Micro-USB. Mouse-ul dispune de un înveliș hidrofobic durabil, în zona palmei, ce o ajută sa nu se lipească, iar un grip solid pe laturi asigură un control ferm. Cu ajutorul Logitech Gaming Software (LGS), îți poți crește măestria din joc prin 13 taste de control, programabile, care te lasă să configurezi acțiuni particulare, macro-uri complexe cu apăsări de taste multiple, delay-uri repetitive și definite în funcţie de jucător.

Logitech-G700s

Logitech G700s Rechargeable Gaming Mouse va fi disponibil la un preț de 99,99 Euro.

 

Pentru gamerii ce joacă FPS, Logitech G500s Laser Gaming Mouse dispune de un senzor laser pentru control precis al cursorului pe o varietate de suprafețe și o rotiță de scroll ultra-rapidă dual-mode. G500s dispune de un înveliș hidrofobic, care-ți ferește palma de a deveni lipicioasă, și de un grip solid, pentru ca mâna să rămână fermă. Mouse-ul are o greutate personalizabilă de aproape 27 grame și posibilitatea de ajustare a centrului de gravitate, ceea ce înseamnă că-l poți acorda după stilul de joc preferat. Poți schimba rezoluția senzorului, de la 200 DPI la 8200 DPI, folosind butoanele ce stau aproape de degetul arătător. Mouse-ul dispune de 10 taste de control programabile. Software-ul opțional LGS poate fi folosit pentru a redistribui comenzi de joc sau macro-uri.

Logitech-G500s

Logitech G500s Laser Gaming Mouse va fi disponibil la un preț de 69,99 Euro.

 

Logitech G400s Optical Gaming Mouse rescrie standardele stabilite de Logitech MX518 Optical Gaming Mouse și Logitech Optical Gaming Mouse G400. Acest mouse este dezvoltat special pentru jocurile FPS și include tehnologia Delta Zero, pentru un control bun al cursorului. Mouse-ul dispune de un înveliș hidrofob, ce ajută mâinile să nu devină lipicioase. Cu ajutorul LGS, poți personaliza cele opt butoane programabile, iar mouse-ul dispune de asemenea de microswitches mecanice, ce au o durată de viață evaluată la 20 de milioane de apăsări. Butoanele programabile îți permit, printre multe altele, să schimbi între nenumărate setări DPI, pentru a selecta rapid opțiuni pe ecran sau să scanezi harta jocului.

Logitech-G400s

Logitech G400s Optical Gaming Mouse va fi disponibil la un preț de 59,99 Euro.

 

Logitech G100s Optical Gaming Mouse este ușor de folosit și dezvoltat special pentru jocurile tale preferate, RTS și MOBA. Pentru a duce mai departe moștenirea puternică a modelelor Logitech G1 Mouse și Logitech Gaming Mouse G100, G100s dispune de butoane gândite pentru sesiuni îndelungi de click-uri, iar tehnologia Delta Zero conferă acuratețe pentru orice nivel de viteză a mâinii. Fie că folosești o prindere de tip claw grip, fie una convențională, cu mâini mari sau mici, forma de trapez invers ambidextră a mouse-ului încurajează o prindere fermă pe durata multor ore de gaming.

Logitech-G100s

Logitech G100s Optical Gaming Mouse va fi disponibil la un preț de 39,99 Euro.

 

Logitech G19s Gaming Keyboard oferă un flux constant de informații importante pe un LCD GamePanel integrat, ajustabil. Având la dispoziție iluminare color customizabilă, poți alege din 16 milioane de nuanțe și poți desemna o culoare specifică fiecărui profil și mod de profiluri, în același joc. Tastatura dispune de asemenea de materiale avansate durabile, pentru confort. Un înveliș hidrofob, ce acoperă marginea pe care se odihnește palma, face ca mâna să nu devină lipicoasă, în timp ce învelișul dublu UV oferă tastelor mai multă rezistență în timp. Cu ajutorul LGS, poți configura 12 taste G programabile, cu până la 36 de funcții diferite, de-a lungul a trei moduri, cu trei macro-uri pe tastă. Două porturi High-Speed USB 2.0 îți permit transfer de date de la și către alte dispozitive, precum MP3 player sau stick flash, în timp ce poți încărca bateriile multor dispozitive. Tastatura include anti-ghosting pentru 26 de taste, așa că poți realiza acțiuni complexe, fără interferențe.

Logitech-G19s

Logitech G19s Gaming Keyboard va fi disponibil la un preț de 199,99 Euro.

 

Pentru a realiza acțiuni complexe într-un mod cât mai simplu, Logitech G510s Gaming Keyboard oferă 18 taste G programabile, care îți permit să configurezi până la 54 de funcții diferite, de-a lungul a trei moduri, cu trei macro-uri pe tastă. Tastatura dispune de un ecran LCD GamePanel, pe care poți urmări informații în timp real în joc, informații de sistem, poți comunica prin VoIP și nu în ultimul rând, poți dezvolta sau adăuga aplicații, care să funcționeze cu GamePanel.

Logitech-G510s

Logitech G510s Gaming Keyboard va avea un preț de 119,99 Euro.

 

Asemănător lui Logitech G35 Surround Sound Headset și Logitech Wireless Gaming Headset G930, Logitech G430 Surround Sound Gaming Headset este susținut de tehnologia Dolby Headphone, ce crează un câmp sonor de 360 de grade, care îți oferă avantajul de a auzi ceea ce nu poți vedea în joc, de la pași până la sirene. Datorită sunetului surround Dolby Headphone 7.1, vei primi informații sonore provenite de la șapte canale și de la un canal de frecvenţe joase. Setul de căști oferă pad-uri lavabile pentru ureche, în vederea unei experinţe confortabile, pe durata orelor de gaming. Când dorești să fi auzit, microfonul, cu funcţie de reduce a zgomotului de fundal, poate fi ajustat, pentru a surpinde doar vocea ta. Atunci când microfonul nu este folosit, îl poți împacheta și înlătura.

Logitech-G430

Logitech G430 Surround Sound Gaming Headset va fi disponibil la un preț de 79,99 Euro.

 

Logitech G230 Stereo Gaming Headset oferă sunet stereo de calitate, folosind drivere de 40mm din neodim, ce te ajută să rămâi concentrat la joc până la final. Și pentru că gaming-ul maraton implică multă dedicație și efort, noul set de căști oferă bureți de ureche îmbrăcați într-un material lavabil, ce oferă confort și după ore lungi de gaming.

Logitech-G230

Logitech G230 Stereo Gaming Headset va avea un preț de 59,99 Euro.

 

Noile dispozitive Logitech vor fi disponibile în Europa începând cu luna mai.

Cele mai citite