ZyXEL lansează noul NBG2105 Wireless Mini Travel router

ZyXEL lansează noul NBG2105 Mini Router, pentru călătorii. Dispozitivul mic şi robust permite celor ce călătoresc să partajeze conexiunea Internet wireless cu mai mulţi utilizatori. Acest router permite utilizatorilor, cazaţi la hotelurile unde accesul la Internet este posibil doar prin fir, să creeze o rețea disponibilă pentru mai multe laptop-uri, ultrabook-uri, console de jocuri, telefonane mobile şi tablete.

Aspectul compact şi elegant este perfect pentru călătorii de toate felurile – de afaceri sau vacanțe. De asemenea, împărţirea unei conexiuni între mai multe dispozitive este o soluție mult mai economică decât utilizarea mai multor conexiuni separate, mai ales în cazuri în care acestea sunt contra cost.

NBG2105 Wireless Mini Travel dispune de 3 profiluri (Router/Client/WISP+UR), cu ajutorul cărora utilizatorii pot profita la maxim de fiecare situaţie. Router-ul dispune de un buton pentru clonarea adresei MAC şi unul Wi-Fi Protected Setup (WPS), cu ajutorul căruia se poate configura ușor și rapid o conexiune fără fir, securizată.

ZyXEL-NBG2105-Wireless-Mini-Travel

În plus, router-ul poate fi folosit drept adaptor USB-to-Ethernet, pentru acele dispozitive care nu dispun de un port Ethernet. Astfel, utilizatorii pot profita de flexibilitate maximă, oricând, oriunde.

Noul router vine echipat cu o serie funcționalități proprietare ZyXEL. Acesta se livrează împreună cu un adaptor USB de priză (la mai multe standarde) şi un cablu micro-USB, pentru a se adapta la toate condiţiile, indiferent de regiune. Acest pachet nu numai că oferă mobilitate maximă pentru conectarea la Internet, dar rezolvă şi problema reîncărcării bateriilor pentru dispozitivele mobile.

NBG2105 dispune de funcţii pentru protejarea mediului şi reduce în acelaşi timp costurile - reglează automat consumul de putere în funcţie de starea conexiunii şi de lungimea cablurilor Ethernet; atunci când nu se detectează niciun transfer de date activ, dispozitivul intră automat în modul power-saving, pentru a nu consuma inutil energie electrică. În plus, NBG2105 măsoară lungimea cablurilor Ethernet şi îşi adaptează consumul de curent în mod corespunzător. Cu cât este cablul mai scurt, cu atât mai mic consumul de curent şi implicit, factura la electricitate.

Cele mai citite