Noile televizoare Sony Bravia, cu Triluminos Display

Granița dintre realitate și imaginile proiectate la televizor nu a fost nicicând mai subțire. Noua gamă de televizoare Sony dispune de display-ul „TRILUMINOS", care îți îmbogățește experiența de vizionare cu o paletă largă de culori reale, inclusiv nuanțe de roșu și verde smarald, greu de reprodus.

Noua gamă BRAVIA include noile modele 55W905 și 40W905,

Sony-kdl-55w905

precum și noul model 4k Ultra HD 55X9005 de 55 inci cu sistem de sunet Magnetic Fluid Speakers încorporat.

Sony-kdl-55x9005

Puternicul procesor de imagine X – Reality PRO face posibilă vizionarea de imagini 4K (adică la o rezoluție de 4 ori mai mare decât cea Full HD) indiferent dacă sursa imaginii este un Blu-ray disc, transmisie TV sau internetul.

Împreună cu sistemul home theatre BDV N9100W cu Magnetic Fluid Speakers, noul televizor 4k cu Triluminos Display reprezintă cel mai avansat sistem de home cinema pentru acasă, disponibil pe piață. Utilizând tehnologia Magnetic Fluid Speakers dezvoltată iniţial de NASA, Sony a creat primele boxe fără membrană ce reduc distorsiunea pentru un sunet considerabil mai clar. Designul futuristic sporeşte eficienţa, mărind nivelurile volumului comparativ cu boxele normale la aceeaşi putere.

În plus, noile televizoare sunt dotate cu tehnologia NFC, care îți permite să vizionezi conținutul disponibil pe smartphone sau tableta direct pe ecranul telelvizorului.

Cele mai citite