Sony Xperia Tablet Z - 10 inch premium, cu LTE

Xperia Tablet Z este cea mai performantă tabletă Android premium, de 10,1" cu LTE (Long Term Evolution), din lume. Tableta este incredibil de subțire și ușoară, având o grosime de 6,9 mm și cântărind 495 g. Disponibilă în versiunile LTE și Wi-Fi, Xperia Tablet Z este prima tabletă care funcționează cu un procesor quad core asincronic Qualcomm®Snapdragon™ S4 Pro și dispune de cea mai mare rezistență subacvatică, fiind imună la accidentele cu lichide vărsate peste ea sau la stropire.

Pe ecranul său HD WUXGA, vei putea distinge culori puternice şi strălucitoare, datorită procesorului de imagine Mobile BRAVIA Engine 2. Cu Xperia Tablet Z ai la dispoziție o cameră de 8 mp cu senzor „Exmor R pentru telefoane mobile", precum şi o cameră frontală HD de 2 mp.

Sony-Xperia-Tablet-Z

Xperia Tablet Z include mai multe opţiuni de conectivitate decât oricare altă tabletă existentă în prezent. Include totodată şi funcţia One-Touch de la Sony, care îți permite să transferi conţinut de pe tableta HD pe televizor, la boxe sau pe smartphone, printr-o singură atingere între device-uri. Funcţia Universal IR Remote îți permite să controlezi televizorul sau alte device-uri Sony – precum şi produse de la alţi producători – direct de pe tabletă.

Cele mai citite