Epson recomandă EH-TW550, proiectorul 3D portabil, pentru gaming

Epson a lansat proiectorul  EH-TW550 3D portabil, ideal pentru gameri, cinefili și fani ai sportului. Cu o rezoluție de 720p și tehnologie 3LCD, proiectorul oferă imagini luminoase, detaliate, atât pe alb cât și pe culoare, indiferent de momentul zilei în care faceți proiecția sau de gradul de iluminare a încăperii.

 

Rata de contrast de 5.000:1 asigură o  redare detaliată a imaginii,  cu un negru intens și culori pline de viață. Redarea poate fi optimizată pentru gaming, prin selectarea modului dedicat, oferind în plus şi opțiuni specifice pentru filme sau alte tipuri de conținut. 

 

Cu un design compact, EH-TW550 este ușor de transportat, dar și de instalat. În plus setarea ecranului se realizează foarte simplu, cu ajutorul corecției trapez, în mod automat pe verticală și manual pe orizontală.

 

Proiectorul EH-TW550 a fost conceput pentru a fi utilizat cu o pereche de ochelari 3D, care funcționează prin unde radio și care pot fi încărcați prin USB. Ochelarii pot fi folosiți până la o distanță de 10 metri de proiector și sunt comercializați separat.

 

Epson-EH-TW550

 

 

Caracteristici principale:

Redare HD-Ready de 720p și tehnologie 3D pentru o experiență de cinematograf

Calitate deosebită a imaginii datorită tehnologiei Epson 3LCD

Nuanţe de negru intens  – rată de contrast de 5.000:1

Luminozitate pe alb şi pe culoare (CLO) de 3.000 de lumeni

Corecție trapez manuală pe orizontală și automată pe verticală (+/- 30°)

4 moduri de redare (game, living room, dynamic and theatre)

Ochelari 3D activi reîncărcabili prin USB (comercializaţi separat)

3 ani garanția lămpii

 

Cele mai citite