AVerMedia măreşte bitrate-ul maxim suportat de Live Gamer HD

AVerMedia oferă un spor semnificativ de calitate pentru materialele video, realizate folosind soluţia de captură Live Gamer HD. Prin introducerea unei noi versiuni a aplicaţiei software RECentral, AVerMedia măreşte bitrate-ul maxim suportat de Live Gamer HD, de la 20Mbps la 60Mbps. Cea mai avansată soluţie de captură Full HD, de gameplay, de pe piaţă, dă astfel o noua definiţie calităţii video, adresând nevoile celor mai pretenţioşi utilizatori.

Live Gamer HD reprezintă, la ora actuală, soluţia optimă pentru înregistrarea sau streaming-ul Full HD al gameplay-ului de pe PC şi nu numai. Placa de captură foloseşte interfaţa PCI-Express x1 şi integrează compresie hardware H.264 şi funcţie Pass-through pe HDMI. Aplicaţia RECentral, furnizată în pachet, oferă setari pentru toate categoriile de utilizatori şi implementează printre altele şi suport pentru comentarii live prin microfon. Rezoluţia maximă de captură este 1080p, cu 30 cadre pe secundă.

Aflată în stadiul Open Beta, versiunea 1.3.0.11, a aplicaţiei AVerMedia RECentral, poate fi testată de orice utilizator al soluţiei de captură Live Gamer HD, ce doreşte să testeze calitatea video fără precedent pe care o oferim. Diferenţa de calitate, de la 20 la 60Mbps, este atât de mare, încât este vizibilă chiar şi după prelucrarea YouTube.

Àvermedia Live Gamer HD-Software

Prin aceasta, AVerMedia demonstrează încă o dată dedicarea pe care o are pentru calitate şi importanţa pe care o au nevoile utilizatorilor, în dezvoltarea produselor. Aplicaţia RECentral V1.3.0.11 poate fi descarcată gratuit, de oricine, de aici: www.avermedia.com/Upload/C985/RECentral_Build13031501_Beta.zip

 

Cele mai citite