Hardware: Shipbreakers primeste trailerul de debut

Au trecut peste zece ani de la Homeworld 2. Vechea echipă Relic a trecut prin schimbări considerabile, mulţi au părăsite studioul, punând viitorul francizei sub semnul întrebării (Nu că falimentul THQ nu a făcut acelaşi lucru). Totuşi, o parte din echipa originală şi-a găsit o nouă casă, Blackbird Interactive, studio fondat de Rob Cunningham, directorul artistic a primelor două Homeworld. De ceva timp încoace, aceştia au lucrat la un "joc de strategie social, original şi ambiţios", cunoscut sub numele de Hardware: Shipbreakers. Deşi nu este Homeworld 2, există multe similarităţi între cele două jocuri.

Hardware concept Art

Jocul a fost dezvăluit în 2011, dar astăzi a fost pregătit primul trailer compus din ceva concept art, o coloană sonoră excepţională şi evident o naraţiune a cuiva care are ciocolată în loc de plămâni. Evident, trailerul nu prezintă gameplay ci mai degrabă părţi din poveste, respectiv dorinţa "Spărgătorilor de Nave" (shipbreaker) să se întoarcă înapoi acasă.

Pentru moment detaliile despre Hardware: Shipbreakers sunt învăluite într-un nor de mister, deşi ceea ce Blackbird Interactive promite este un "multiplayer persistent" integrat într-un "joc social de strategie". Pe pagina de sign-up pentru beta pe Facebook găsim încă vreo două propoziţii în plus. "Hardware (HW) este un joc online de strategie social bazat pe ideea extragerii resurselor de pe o planetă îndepărtată, aridă numită LM-27". Acum să vedem cum este pus în practică conceptul acesta, şi ce mai exact înseamnă next-gen (ne putem astepta la un joc pe Playstation 4 şi urmatorul Xbox?).

Nu ştiu ce să zic despre asta, sună de parcă ar trebui să mă aştept la un mmo de strategie cu trăsături sociale integrate în gameplay. Vom vedea, odată ce Hardware s-ar putea să apară în magazine anul acesta, deşi nu ştiu exact când mai exact.

Cele mai citite