NVIDIA lansează cinci modele de GPU-uri din seria 700M

NVIDIA lansează cinci modele de GPU-uri din seria 700M, destinate notebook-urilor. Noile cip-uri folosesc tehnologii care îmbunătățesc experiența de utilizare a notebook-urilor, prin creșterea performanței și reducerea consumului de energie. Cele trei tehnologii NVIDIA disponibile în seria 700M sunt:

• Tehnologia NVIDIA GPU Boost™ 2.0, care gestionează frecvența GPU-ului în mod automat, pentru a crește performanța.
• Tehnologia NVIDIA® Optimus™, care crește durata de viață a bateriei prin pornirea și oprirea automată a GPU-ului, în funcție de cerințele aplicațiilor.
• Noua aplicație GeForce® Experience™, care gestionează automat setările jocurilor, astfel încât utilizatorul să se bucure de cea mai bună experiență de gaming. În plus, aplicația oferă posibilitatea actualizării automate a driverelor de fiecare dată când o versiune nouă este disponibilă.

Nouă gamă de GPU-uri include modelele GeForce GT 750M, GeForce GT 745M și GeForce GT 740M, destinate notebook-urilor cu performanță sporită și GeForce GT 735M și GeForce GT 720M, destinate segmentului „bugetar".

Nvidia-GeForce GT 750m

Noua serie de GPU-uri GeForce 700M este disponibilă începând de azi. Toți marii producători de notebook-uri vor lansa modele care folosesc tehnologia GPU Boost 2.0, printre care Acer, Asus, Dell, HP, Lenovo, MSI, Samsung, Sony și Toshiba.

Cele mai citite