Starcraft II: Heart of the Swarm Review - Zerg şi Neliniştit

Pe hârtie, Starcraft II: Heart of the Swarm este un expansion, o extindere a unei formule stabilite de jocul original, Wings of Liberty. Având marca Blizzard în spate, HotS este exact ceea ce un expansion ar trebui să fie, o campanie de câteva ore bune şi o finisare la ce poate fi considerat unul dintre cele mai solide jocuri de strategie de pe piaţă.

Datorită naturii sale, voi împărţi această recenzie în două, o jumătate în care voi discuta despre campanie, iar cealaltă în care voi analiza modificările aduse multiplayerului şi ce impact ar putea avea acestea pentru comunitate. Bineînţeles, cred că ar trebui să menţionez că ceea ce voi scrie nu este tocmai universal recunoscut, ci este mai degrabă o analiză pur subiectivă.

Starcraft 2 - Heart of the Swarm - Imagine de titlu

Totuşi, nu pot să scap de această timiditate când discut despre Starcraft II, fiindcă în mare parte totul pare a fi un teren străin, o parte dintr-o lume pe care nu am mai vizitat-o de mult. Ceea ce metaforele mele încearcă să zică este că nu sunt un fan hardcore al seriei şi nu pot preciza exact ce consecinţe vor avea schimbările aduse de HoS pentru jucătorii de la nivel competitiv. Aşa că, fără să mai trag de timp, este timpul sa demontez Starcraft II: Heart of the Swarm.

Prev
1/5 Next »

Cele mai citite