Gas Powered Games lucrează la un nou MMO

  • Published in Stiri MMO

Gigantul european Wargaming a achiziţionat Gas Powered Games prin Februarie după ce compania renunţase la campania sa de pe Kickstarter. Deşi este foarte probabil ca Wildman să nu mai vadă lumina zilei niciodată, Gas Powered mai are puţin şi s-a integrat în totalitate în noua sa companie mamă. Într-un interviu cu Polygon, fondatorul Gas Powered, Chris Taylor a declarat că studioul său a fost redenumita temporar Wargaming Seattle, lucrând în acest moment la un "Free-to-Play MMO AAA cu PvP integrat".

Pentru noul proiect, Taylor a angajat o bună parte din echipa iniţială, declarând că "la un anumit moment aveam mai puţin de 10 oameni, acum am ajuns pe la 30, iar echipa continuă să crească pe zi ce trece"

Cât despre acest mmo misterios, Taylor nu a oferit nici un detaliu oficial despre joc, dar a promis mai multe informaţii în lumea viitoare. Dacă ne luăm de succesul gigantic înregistrat de World of Tanks, şi considerând experienţa lui Taylor în producţia jocurilor militare (Supreme Commander, Total Annihilation), ne putem aştepta la ceva similar.

Wargaming.net

Cele mai citite