DayZ s-ar putea să ajungă pe console

Creatorul DayZ, Dean „Rocket” Hall a declarat că versiunea pentru console a jocului său, DayZ, este „aproape sigur”, cu singura condiţie că versiunea standalone de pe PC să nu fie un dezastru. Acesta a declarat într-un interviu cu Escapist „Cu siguranţă, asta dacă nu, în lipsa de alte cuvinte, o dăm în bară cu lansarea de pe PC, atunci portul de pe console este aproape sigur”.

„Cu siguranţă ştiu mulţi jucători care vor fi supăraţi de asta. Uite, eu nu sunt un jucător pe console, sunt un PC Gamer, dar nu cred că o portare înseamnă ceva rău.”

Hal a mai dezvăluit că deja a început discuţiile cu Sony, ceea ce înseamnă că este foarte posibil să vedem un DayZ pe Playstation 4 „Am discutat cu Sony, şi ei sunt foarte – ştii tu, interesaţi”. Sony au făcut o grămadă de eforturi către jocurile online, Dust 514 fiind un exemplu clar al intenţiilor lor.

Asta nu este prima oară când Bohemia Interactive a discutat despre posibilitatea de a pune o versiune a jocului pe DayZ. În septembrie, un producător în cadrul studioului, a declarat că este logic că jocul să primească o versiune pe console, cândva în viitorul apropiat”.

DayZ

Cele mai citite