Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Gigabyte depaseste Asus in livrarile de placi de baza?

Un raport al DigiTimes sugereaza ca Asus este pe muchie de cutit sa piarda pozitia de top in piata placilor de baza - pozitie pe care o detine de o perioada considerabila de timp.

Ajutat de seturile de caracteristici deosebite si de o politica agresiva de preturi, Gigabyte a castigat mult renume in ultimii ani. Surse din industria de profil spun ca Gigabyte a recuperat diferenta fata de Asus in livrarile de placi de baza.

Cei care supervizeaza piata estimeaza Gigabyte a livrat intre 3.1 and 3.3 milioane de unitati in primele 2 luni ale anului, foarte aproape de Asus, care a livrat intre 3.2 and 3.3 milioane placi de baza. Pt a-si mentine pozitia de lider, Asus va raporta scaderi de preturi, ceea ce va duce la un razboi de preturi. Compania is va reconsidera si personalul din diviza de placi de baza.

Asus a refuzat sa faca vreun comentariu, dar a declarat ca va vinde 5 milioane de placi in primul trimestru al anului. In acelasi timp, Gigabyte a confirmat ca livrarile estimate de analisti sint foarte aproape de cifrele reale din cadrul companiei.

 

Articolul original, in engleza, il gasiti aici.

Cele mai citite

Error: No articles to display