Evolio Evotab HD - cea mai subţire tabletă românească de 7 inch

Evolio redefineşte portabilitatea şi experienţa multimedia, odată cu lansarea tabletei Evotab HD - cea mai subţire tabletă din portofoliu, cu Display HD de 7" şi procesor Dual Core de 1,5 Ghz. Cu un design ultra-compact, greutate de 330g şi o grosime de numai 9.3 mm, noua tabletă oferă portabilitate, lejeritate şi este uşor de manevrat.

Display-ul HD al tabletei are o rezoluţie de 1024x600px şi oferă claritate şi culori vii. Fotografiile prind viaţă, iar contrastul optim transpune utilizatorul în mijlocul acţiunii, fie că urmăreşte un film, fie că se bucură de cele mai noi jocuri.

Experienţa multimedia devine completă datorită procesorului Dual Core de 1,5 Ghz, ce asigură redarea optimă şi rapidă a aplicaţiilor multimedia. Tableta funcţionează fluent, paginile web se încarcă rapid, iar jocurile rulează cursiv.

Prin interfaţa HDMI, tableta poate fi conectată la un televizor sau la alte dispozitive compatibile, oferind posibilitatea utilizatorilor de a se delecta şi viziona filme la o rezoluţie Full HD, pe un ecran mare.

Pentru cei pasionaţi de video conferinţe, Evotab HD permite conexiunea permanentă cu prietenii, prin utilizarea celor două camere şi posibilitatea instalării aplicaţiei CloudZoom, serviciu dezvoltat de Evolio. Socializarea şi navigarea pe internet sunt accesibile tuturor, oricând şi oriunde, folosind conexiunea Wi-Fi sau cu ajutorul unui modem 3G extern, compatibil.

Evolio-Evotab-HD

Evolio Evotab HD dispune de sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean şi de o memorie de stocare de 1 GB RAM. Memoria internă este de 8 GB, extensibilă la 32 GB prin card microSD, conectivitate sporită prin porturile USB, HDMI şi beneficiază de accesorii variate: husă stander, husă cu tastatură, suport tetieră şi car kit.

„În România utilizatorii preferă din ce în ce mai mult tabletele Android, care au ajuns, în primul trimestru al 2013, la o cotă de piaţă de peste 80%. În cadrul acestora, modelele de 7" se bucură de cea mai mare popularitate, cu o cotă de piaţă de peste 50%. Cu tableta Evotab HD venim în întâmpinarea pieţei româneşti, cu un model care redefineşte experienţa Android, oferind în acelaşi timp performanţă şi portabilitate, fiind cea mai uşoară şi subţire tabletă românească de 7", a declarat Liviu Nistoran, CEO Evolio.

Noua tabletă Evotab HD este disponibilă pentru precomenzi pe site-ul www.evolioshop.com, la preţul de 479 RON şi se va găsi în toate magazinele, din a doua jumătate a lunii aprilie.

Cele mai citite