Noul monitor PLS de 27 inch, Philips 272P4, cu rezoluție Quad HD

Philips a lansat monitorul 272P4, cu diagonala de 27 inch, webcam integrat și microfon pentru conferințe. Panelul PLS oferă claritate mare a detaliilor, iar funcția MultiView permite utilizatorilor să vadă două imagini din două surse diferite în același timp, fară să existe compromisuri în ceea ce privește claritatea lor.

Monitorul Philips 272P4QPJKEB folosește cel mai nou panel PLS Quad HD, ce oferă o rezoluție de 2560 x 1440 pixeli, utilă pentru aplicații grafice și randări de imagine, CAD-CAM, dar și pentru documente bogate în detalii sau rapoarte financiare stufoase. Toate beneficiază de imagini în spațiul de culoare sRGB și adâncimea culorii pe 8 biți.

Philips-272P4QPJKES

Cu ajutorul funcției MultiView, utilizatorii pot experimenta o lume a conectivității, putând aduna dispozitive multiple și rula conținutul simultan pe ecran. Calitatea monitorului își dovedește eficiența: claritatea detaliilor este vitală pentru a asigura productivitatea, fără urme de oboseală. Și, odată ce productivitatea de la birou ține și de colaborarea cu ceilalți, monitorul dispune de un webcam și microfon, prin care utilizatorii pot comunica între ei sau cu clienții și colegii din alte reprezentanțe ale firmei. Ecranul monitorului este destul de mare pentru ca experiența video-conferințelor să fie una plăcută.

Noul monitor PLS 272P4 este conceput să-i țină pe oameni conectați. Pe lângă interfața HDMI, monitorul oferă posibilități de conectivitate prin USB 3.0 și DisplayPort, dar beneficiază şi de un mod de conexiune între PC și monitor, ce se realizează printr-un cablu de până la 15 metri lungime și care oferă un transfer de date de 21,6 Gbps/secundă, cu rate de refresh fără timpi de așteptare. În plus, există posibilitatea de a crea conexiuni de tip "daisy-chain", între monitoare.

Philips 272P4 are grijă de sănătatea utilizatorilor: oboseala apare mai greu, SmartErgoBase permițând ca ecranul să fie coborât aproape de nivelul biroului, pentru un unghi de vizionare confortabil. Tehnologia PowerSensor închide ecranul ori de câte ori utilizatorul pleacă din fața monitorului, acțiune care, nu doar că reduce din energia la electricitate cu până la 80%, dar și prelungește viața monitorului.

Philips 272P4QPJKEB este disponibil în România la prețul de 2650 Lei (cu TVA inclus).

Cele mai citite