Samsung GALAXY S4 este lansat în România

Samsung a lansat pe piața din România ultima generație a Galaxy S, mult așteptatul GALAXY S4, smartphone-ul creat pentru a-i aduce pe consumatori mai aproape de cei dragi și pentru a le face viața mai plină.

Momentele importante pe care le trăim zi de zi sunt acum mai ușor de surprins și de împărtășit cu cei dragi datorită noului GALAXY S4. Displayul Full HD Super AMOLED, primul de acest gen din lume, și ecranul de 5 inch (cu 441 ppi) fac posibilă vizualizarea imaginilor de pe noul telefon la o calitate uimitoare.

Samsung-Galaxy-S4

Dotat cu o cameră de 13 megapixeli, GALAXY S4 le permite utilizatorilor să aleagă dintr-o gamă largă de moduri de fotografiere. 'Dual Shot' permite utilizarea simultană a camerei frontale și a celei din spate, utilizatorii putând alege dintr-o varietate de efecte care îmbină natural cele două fotografii. 'Drama Shot' ne permite să vedem diferite momente ale aceleaşi acţiuni într-o singură imagine, 'Sound and Shot' permite captarea momentelor speciale în cea mai fidelă formă, înregistrând şi sunetele și vocea în timpul fotografierii, iar 'Animated Photo' permite transformarea un scurt filmuleţ într-o fotografie dinamică.

Samsung-Galaxy-S4-verso

Samsung GALAXY S4 înțelege valoarea relațiilor și ne permite să rămânem aproape de prieteni și familie, indiferent de locul în care ne aflăm. Cu ajutorul lui putem să împărtășim cu cei pe care îi iubim momentele speciale din viaţa noastră și să ne bucurăm de acestea împreună cu ei.

'Group Play' le dă utilizatorilor posibilitatea de a se bucura de muzica, documentele și jocurile preferate, împreună cu cei din jur, fără a fi necesară conexiunea Wi-Fi sau cea de telefonie mobilă. Consumatorii se pot conecta direct între ei pentru a împărtăși documente, pentru a se juca sau a crea conținut împreună, pe loc. Mai mult decât atât, cu ajutorul funcției 'Share Music', ei pot asculta simultan aceeași melodie pe mai multe telefoane, putând astfel crea o atmosferă perfectă pentru petreceri.

Suficient de inteligent încât să detecteze fața, vocea și mișcările utilizatorilor, Galaxy S4 permite controlarea ecranului fără a-l atinge, făcând astfel posibilă realizarea sarcinilor cu mai puţin efort.

Funcția 'Air Gesture' face posibilă schimbarea melodiei pe care utilizatorii o ascultă printr-o simplă mișcare a mâinii. 'Air View' le dă posibilitatea de a previzualiza fotografii sau e-mailuri doar planând degetul asupra acestora, iar cu ajutorul 'Samsung Smart Pause', telefonul poate fi controlat cu privirea. Astfel, atunci când utilizatorii vizionează un videoclip, acesta se va opri dacă aceștia vor privi în altă direcție și va rula din nou imediat ce își vor întoarce privirea asupra lui.

Ținându-i în permanență la curent cu informații despre starea lor de sănătate, prin intermediul software-ului 'S Health', GALAXY S4 îi ajută pe utilizatori să își păstreze un stil de viață sănătos. Acest lucru este posibil datorită combinației de senzori încorporați în smartphone, care, în mod sistematic și automat, monitorizează sănătatea, alimentația, exercițiile fizice, somnul și multe altele, pentru a-i ajuta pe utilizatori să își îmbunătățească nivelul de calitate al vieții și să rămână în formă.

Funcția 'Samsung Adapt Display' oferă utilizatorilor o experiență de vizualizare optimă, adaptată fiecărui tip de aplicație. De asemenea, consumatorii se pot bucura de sunet la un nivel optim, personalizat.

'Samsung Hub' oferă posibilitatea de a accesa cinci servicii de conținut dintr-un singur punct de acces, făcându-l incredibil de simplu și comod de utilizat. Astfel, utilizatorii pot naviga printr-o mare varietate de conținut al diferitelor servicii și, mai mult decât atât, pot achiziționa și gestiona fără dificultate conținut, cu ajutorul unui singur cont Samsung. Samsung Hub oferă o funcție de căutare integrată – atunci când utilizatorul caută un cuvânt cheie, rezultatele vor afișa conținutul relevant din toate cele cinci aplicații. Încercând întotdeauna să le ofere consumatorilor o experiență unică și distractivă, Samsung va introduce cu regularitate diverse evenimente promoționale.

'Samsung WatchON', serviciul de top al Samsung dedicat videoclipurilor și filmelor, a fost creat pentru a oferi o modalitate mai rapidă și mai simplă de a viziona transmisii TV în direct și conținut video on demand, cu ajutorul unui dispozitiv mobil. Una dintre caracteristicile unice ale Samsung WatchON constă în faptul că, prin intermediul acesteia, GALAXY S4 se poate transforma într-o telecomandă universală, permițându-le utilizatorilor să caute programe TV în direct, cu ajutorul unui ghid și apoi să vizioneze programele alese pe televizorul Samsung SMART TV, conectat anterior. De asemenea, Samsung WatchON oferă posibilități multi-screen, recomandări și posibilitatea de partajare pe rețelele sociale.

'Samsung Apps' a fost îmbogățit cu un nou serviciu, care oferă posibilitatea de căutare în aplicații din Samsung Apps și Google Play. Utilizatorii pot achiziționa aplicații cu ușurință în modul în care caută și descarcă o aplicație de pe Google Play înregistrându-se pe Google Play.

'ChatON' pentru GALAXY S4 oferă o experiență de comunicare holistică, prin combinarea scrierii de mesaje, într-o manieră creativă și distractivă, cu un serviciu de Video Chat / mVoIP de înaltă calitate.

În plus, pentru a oferi cea mai avansată experiență de partajare a conținutului, funcția 'Share Screen' le permite utilizatorilor să împărtășească cu ceilalți ecranul telefonului și să controleze acest lucru cu un prieten, în timpul unui chat 1 la 1, fără să fie nevoie să descarce și să încarce fișiere pe dispozitivul acestuia.

Samsung GALAXY S4 va fi disponibil în reţelele partenerilor până la sfârşitul acestei luni.

 

Samsung-Galaxy-S4-dreapta

 

Samsung-Galaxy-S4-stanga

 

Samsung-Galaxy-S4-top

 

Rețea

2.5G (GSM/ GPRS/ EDGE): 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz

3G (HSPA+ 42Mbps): 850 / 900 / 1900 / 2100 MHz

4G (LTE Cat 3 100/50Mbps): până la 6 benzi de frecvențe (în funcție de țară)

Display

5 inch Full HD Super AMOLED (1920 x 1080) display, 441 ppi

AP

Procesor 1,9 GHz Quad-Core / Procesor 1,6 GHz Octa-Core (în funcție de țară)

OS

Android 4.2.2 (Jelly Bean)

Camera

Principală (spate): 13 megapixeli, Auto Focus, Flash & Zero Shutter Lag, BIS

Secundară (față): 2 megapixeli, înregistrare Full HD @30fps, Zero Shutter Lag, BIS

Video

Codec: MPEG4, H.264, H.263, DivX, DivX3.11, VC-1, VP8, WMV7/8, Sorenson Spark, HEVC

Înregistrare & redare: Full HD (1080p)

Audio

Codec: MP3, AMR-NB/WB, AAC/AAC+/eAAC+, WMA, OGG, FLAC, AC-3, apt-X

Caracteristicile camerei foto

Dual Camera: Dual Shot / Dual Recording/ Dual Video Call

Drama Shot, Sound & Shot, Animated Photo, Eraser, Night, Best Photo, Best Face,

Beauty Face, HDR (High Dynamic Range), Panorama, Sports

Alte funcții

Group Play: Share Music, Share Picture, Share Document, Play Games

Story Album, S Translator, Optical Reader

 Samsung Smart Scroll, Samsung Smart Pause, Air Gesture, Air View,

Samsung Hub, ChatON (Voice/Video Call, Share screen, 3-way calling)

Samsung WatchON

 S Travel (Trip Advisor), S Voice™ Drive, S Health

Samsung Adapt Display, Samsung Adapt Sound

 Auto adjust touch sensitivity (Glove friendly)

Safety Assistance, Samsung Link, Screen Mirroring

Samsung KNOX (B2B only)

Google Mobile Services

 Google Search, Google Maps, Gmail, Google Latitude

Google Play Store, Google Plus, YouTube, Google Talk,

Google Places, Google Navigation, Google Downloads, Voice Search

Availability of Google Play Books, Play Movies, Play Music, Play Magazine varies by region.

Conectivitate

 WiFi 802.11 a/b/g/n/ac (HT80)

GPS/ GLONASS

NFC, Bluetooth® 4.0(LE)

IR LED (Remote Control), MHL 2.0

Senzori

Accelerometru, RGB light, Geomagnetic, Proximitate, Gyro, Barometru

Temperatură & Umiditate, Gesturi

Memorie

16/ 32/ 64 GB + slot microSD (până la 64GB)

2GB RAM

Dimensiuni

136,6 x 69,8 x 7,9 mm, 130g

Baterie

2,600 mAh

Cele mai citite