ELKOTech anunţă disponibilitatea celui mai nou software de la ATEN

ELKOTech anunţă disponibilitatea, pe piaţa locală, a celui mai nou software, care permite companiilor să înregistreze sesiunile de acces de la distanţă, a centrelor de date, prin intermediul switch-urilor KVM-Over-IP de la ATEN.

Software-ul Control Center Video Session Recorder (CCVSR) înregistrează automat mişcările de pe display, ale tastaturii şi click-urile mouse-urilor, atunci când serverele sunt accesate prin intermediul porturilor unui switch KVM-Over-IP. Companiile pot astfel folosi CCVSR, pentru a urmări incidentele tehnice şi pentru acţiunile de audit.

CCVSR

Software-ul înregistrează de la nivel de BIOS până la logare, de la instalarea aplicaţiilor până la configurarea oricărei părţi a sistemului de operare, toate acţiunile fiind înregistrate şi salvate. Astfel, managerii IT pot utiliza software-ul pentru a repara orice incident tehnic şi pentru a evalua mai uşor situaţiile pe baza înregistrărilor. Acest lucru este util pentru organizaţiile care folosesc companii terţe pentru suportul IT.

Noul software de la ATEN se instalează odată cu switch-urile KVM-Over-IP, fără a fi nevoie de ceva suplimentar pentru serverele vizate.

"Centrele actuale de date sunt din ce în ce mai complexe şi necesită un număr mare de persoane şi companii terţe pentru a asigura o bună funcţionare a sistemelor şi aplicaţiilor. În acest context, există posibilitatea producerii unor erori tehnologice sau umane. CCVSR permite managerilor IT să le urmărească mai bine şi să redea imaginile pe baza înregistrărilor, pentru a identifica problemele. Software-ul este un instrument util pentru acţiunile de audit", a declarat Kevin Chen, Preşedinte al ATEN International.

ELKOTech a organizat în luna martie în Bucureşti cursul de certificare ATEN Academy, dedicat celor ce activează în Product Management, Sales şi Tehnic, fiind oferit gratuit partenerilor. La terminarea cursurilor, participanţii au primit o diplomă de certificare ATEN.

Înfiinţată în 1979 în Taipei, Taiwan, compania ATEN este în prezent cel mai mare producător de switch-uri KVM din lume. Gama de produse ATEN cuprinde în acest moment sute de echipamente de conectivitate, soluţii complete KVM şi soluţii A/V. Compania are birouri în China, Belgia, Canada şi Statele Unite ale Americii şi 1.500 de angajaţi la nivel mondial.

Cele mai citite