Allview lansează Simply S5

Allview anunţă astăzi lansarea telefonului mobil, rafinat şi elegant, Simply S5. Terminalul are un display de 2,8 inch, o greutate de doar 113,6 grame şi un design aparte, care atrage privirea.

"Existenţa unui segment de consumatori, care apreciază telefoanele mobile clasice, ne-a determinat să dezvoltăm un nou terminal, înglobând in el specificaţii peste medie, pentru a veni în întâmpinarea preferinţelor acestora", a declarat Lucian Peticila, Manager General Allview.

Allview-Simply-S5

Device-ul este echipat cu un ecran generos de 2,8", cu rezoluţie de 240 x 320 pixeli, dispune de o cameră foto de 2 MP şi de Bluetooth. Accesul la internet se realizează facil cu ajutorul browserului preinstalat. În plus, prin portul microUSB, telefonul se conectează cu uşurinţă la PC, iar transferul de poze sau melodii se realizează într-un mod facil.

Meniul telefonului este intuitiv, oferind utilizatorului scurtături către principalele funcţii, atât din ecranul principal, cât şi prin widget-ul inteligent, integrat, prin care pot fi accesate contactele favorite si aplicaţiile utilizate frecvent. Totodată, terminalul dispune de o varietate de aplicaţii care ajută la eficientizarea activităţii desfăşurate de utilizator, spre exemplu „Notiţe" şi „Inregistrare audio".

Datorită materialelor utilizate şi finisajelor de excepţie, terminalul este de un rafinament aparte, iar design-ul slim, de doar 10,2 mm grosime, întregeşte experienţa utilizării. Device-ul este disponibil în două nuanţe: alb perlat şi negru abanos, ambele modele având capac spate metalic, pentru a satisface atât gusturile doamnelor, cât şi pe cele ale domnilor.

Bateria de 1280 de mAh oferă o autonomie de până la 10 zile în stand-by.

Terminalul poate fi achiziţionat, din magazinele partenere, la preţul de 199 de lei.

Cele mai citite