BenQ lansează noile game de proiectoare pentru educaţie, home entertainment şi de business

BenQ lansează noi game de proiectoare pentru segmentul home entertainment echipate cu tehnologii 3D şi durată de viaţă a lămpii de 6.500 de ore, dar şi noile monitoare pentru home, office şi pro-gaming.

Noile proiectoare dispun de tehnologia SmartEco de reducere a consumului de energie, dar şi de modul Blank Eco, de protejare a lămpii atunci când dispozitivul este în stand by.

BenQ lansează în România o noua linie de proiectoare interactive pentru segmentul educaţional, gamă ce include modelele MX819ST, MW820ST, MX822ST. Modelele sunt XGA și WXGA, cu o luminozitate de până la 3.500 ANSI lumeni şi o durată de viaţă a lămpii de 10.000 ore. Proiectorul poate fi transformat într-unul interactiv prin achiziționarea modulului dedicat care permite utilizarea a până la patru pen-uri simultan. În acest fel, clienții fac economii eliminând costurile aferente achiziţionării unei table interactive.
Modelul BenQ MX822ST oferă proiecţie 3D de la distanţă scurtă, la rezoluţie 1024x768p (XGA). Proiectorul oferă opţiunea conectării la reţea (LAN Control, LAN Display&Audio). Pentru a spori eficienţa în mediul educaţional, proiectorul poate proiecta informaţiile stocate pe un stick USB.

Gândit special pentru utilizarea în sălile de curs, proiectorul BenQ MX822ST este prevăzut cu o serie de tehnologii şi caracteristici speciale care reduc costul total de exploatare. Astfel, proiectorul poate fi repornit instantaneu după ce a intrat în stand by, datorită opţiunii Instant Restart. Consumul de energie al lămpii este redus la aproximativ 30% atunci când proiectorul a intrat în stand by, având un consum de 0,5W. Difuzoarele încorporate asigură un sistem complet pentru utilizarea în sala de clasă, fie că e vorba de o prezentare interactivă sau de proiecţia unui film educaţional.

Noua gamă de proiectoare pentru mediul de business şi educaţional

BenQ prezintă noua serie 7 de proiectoare destinate mediului de business şi educaţional pentru săli de dimensiuni medii şi mari, ce include modelele MX720, MW721 și MX722. Acestea dispun de tehnologia de proiecţie DLP Link™ cu suport 3D din orice sursă de semnal 3D şi sunt echipate cu lămpi de până la 4.000 de ANSI lumeni şi durată de viaţă de până la 6.000 de ore. Noile proiectoare pentru mediul educaţional şi de business dispun de funcţiile LAN Control, pentru un management economic şi centralizat de la distanţă al tuturor proiectoarelor dintr-o cladire şi LAN Display pentru a putea proiecta imagine şi sunet de la orice calculator conectat la reteaua LAN a clădirii.

BenQ W750 – proiectorul 3D care transformă sufrageria în sală de cinema

Proiectorul BenQ W750 asigură, în confortul propriei case, calitatea imaginii întâlnite la cinema, iar datorită celei mai noi tehnologii de proiecţie DLP, oferă proiecţii 3D dintr-o singură sursă de semnal, fără a fi nevoie să utilizezi două proiectoare perfect aliniate, aşa cum se întâmplă la proiecţiile 3D tradiţionale. Modul de redare 3D este accesibil pe un buton al telecomenzii şi nu presupune alte reglaje sau setări avansate. Contrastul nativ de 13.000:1 oferă imagini clare şi detaliate, chiar şi atunci când proiecţia este una întunecată. Datorită posibilităţilor multiple de conectare, ce includ port HDMI, D-sub, Component Video, Composite Video, S-Video, audio in/out, proiectorul devine centrul distracţiei de acasă, fie că este conectat la un Blu-ray player, la consolă, sau la set-top box-ul televizorului. Tehnologia SmartEco, cea mai eficientă tehnologie de protejare a mediului BenQ poate reduce consumul lămpii cu pană la 70%, iar conform noilor norme ale Uniunii Europene consumul proiectorului în stand by este mai mic de 0,5W.

BenQ W770ST – Proiector Short Throw 3D Home Entertainment

Proiectorul BenQ W770 ST îţi oferă bucuria imaginilor clare, cu o diagonală de până la 7 metri, de la distanţă scurtă, datorită tehnologiei de proiecţie Short Throw. Modelul BenQ W770ST redă imagini în format High Definition (720 p), cu o paletă de 1,07 miliarde de culori, în timp ce tehnologia 3D DLP ® Link™ te transpune în cea mai realistă experienţă 3D. Cu o greutate de numai 2,7 kilograme, proiectorul poate fi mutat cu uşurinţă dintr-o cameră în alta, astfel încât să vă bucuraţi de experienţa cinematografică în locul cel mai confortabil al casei. Difuzoarele de 10W asigură, împreună cu sistemul special fără filtre de praf şi tehnologia SmartEco, un cost redus de exploatare pe toată durata de funcţionare a proiectorului. Lampa, cu o luminozitate de 2.500 ANSI lumeni, are o durată de funcţionare de 6.500 ore în modul SmartEco care permite adaptarea automată a puterii lămpii în funcţie de conţinutul proiectat. Astfel, luminozitatea şi contrastul rămân nealterate, iar imaginea afişată este perfectă.

BenQ Joybee GP 3, proiectorul LED wireless cu docking pentru iPhone

Noul proiector BenQ GP3, cu sistem de andocare pentru iPhone, este noul mini-cinematograf mobil, ce poate fi utilizat atât în prezentările de business, cât şi pentru a aduce un plus de distracţie petrecerii, având o greutate de numai 0,5Kg. Proiectorul dispune de opţiunea Wireless Streaming, ce permite conectarea la orice sursă de semnal wireless (Windows, MAC, iOS, Android, smartphone, tabletă, NAS, DLNA), astfel încât proiecţia poate fi făcută instantaneu, odată ce dispozitivele au fost sincronizate.
Două difuzoare de 2W, echipate cu tehnologia SRS WOW HD, asigură sunete de calitate, fără a mai fi nevoie să conectaţi neapărat proiectorul la un sistem de sunet extern. Calitatea HD a proiecţiei completează experienţa de vizionare oferită de BenQ Joybee GP3. Cu ajutorul funcţiei Stream to Me, puteţi proiecta direct din smartphone sau din tabletă. De asemenea, noul proiector oferă posibilitatea de a proiecta imagini, filme sau documente direct de pe cardul SD sau stick-ul USB pe care acestea au fost stocate sau chiar din memoria internă a proiectorului.

BenQ Joybee GP3 este echipat cu o sursă de proiecţie 3xLED cu luminozitate de 300 ANSI Lumeni, cu o durată de viaţă de până la 20.000 de ore. Există posibilitatea adaugării şi a unei bateria externe de 65W care asigură un plus de autonomie, pentru proiecţii în cele mai neconvenţionale spaţii.

BenQ-Joybee-GP3

 

Cele mai citite