ASUS a lansat placa grafica Radeon HD 7990 Dual-GPU

ASUS a anunțat astăzi placa video Radeon™ HD 7990, un model dual-GPU derivat din procesoarele AMD Radeon™ pe 28nm. Cu două nuclee grafice bazate pe tehnologia AMD Graphics Core Next și 6GB memorie video GDDR5, ASUS Radeon™ HD 7990 rulează cu ușurință cele mai pretențioase jocuri DirectX 11.1 la setări înalte și rezoluții mai mari de 1920x1080 pixeli.

Placa este pregătită pentru clipuri ultra HD 4K, oferind cea mai rafinată performanță grafică și un format ușor de integrat în sisteme, ocupând doar două sloturi. Grație celor două nuclee grafice corelate din fabrică, clienții au nevoie de un singur slot PCI Express 3.0, fără a mai fi necesar să utilizeze o punte AMD CrossFireX™ multi-GPU.

ASUS Radeon™ HD 7990 oferă puterea a două nuclee grafice HD 7970, totalizând 4096 de procesoare stream și 256 de unități de texturare. Utilizatorii pot ajusta performanța cu GPU Tweak, un utilitar cu o interfață extrem de accesibilă. Clienții pot configura rapid tensiunile și frecvențele pentru nucleu și memorii, viteza ventilatorului și pragurile de consum. Profilele multiple pot fi create și salvate pentru jocuri diferite, toate cu acces instant, fără curbă de învățare.

Asus-Radeon-HD-7990

ASUS Radeon™ HD 7990 este o platformă ideală pentru pasionații de jocuri. Cei 6GB de memorie GDDR5 permit texturi la rezoluție înaltă și o fidelitate vizuală remarcabilă. Utilizatorii se pot bucura de o experiență imersivă, beneficiind din plin de PC-ul de gaming, devreme ce jocurile rulează așa cum sunt prevăzute, fără compromis. ASUS Radeon™ HD 7990 suportă DirectX 11.1, cea mai nouă versiune API de la Microsoft. Placa este compatibilă și are capacitatea de a oferi cele mai noi efecte, incluzând teselare avansată și trasabilitatea umbrelor, rezultatul constând în cele mai realiste efecte în jocurile momentului.

Însoțită în pachet de 8 dintre cele mai bine vândute titluri, ASUS Radeon™ HD 7990 asigură compatibilitatea completă pentru viitoarele jocuri de referință. Produsul vine însoțit de:
- Tomb Raider™ (Crystal Dynamics™/Square Enix)
- Hitman™: Absolution (IO Interactive™/Square Enix)
- Sleeping Dogs™ (Square Enix)
- Deus Ex: Human Revolution™ (Eidos/Square Enix)
- Crysis 3 (Crytek/EA™)
- Far Cry 3 (Ubisoft)
- Far Cry: Blood Dragon (Ubisoft)
- BioShock Infinite™ (Irrational Games™/2K™)
*Jocurile sunt livrate prin coduri de download rambursabile.

Placa video ASUS Radeon™ HD 7990 va fi disponibilă la nivel global spre sfârșitul lunii mai.

Cele mai citite

Error: No articles to display