6 perechi noi de casti Ultimate Ears

Ultimate Ears, divizie a Logitech, a lansat o noua linie de casti: Ultimate Ears 700 Noise-Isolating Earphones, Ultimate Ears 300 Noise-Isolating Earphones si Ultimate Ears 200 Noise-Isolating Earphones. Simultan a mai lansat si trei seturi de casti compatibile cu Samsung Galaxy S, iPhone, Blackberry si alte telefoane cu jack de 3,5 mm - Ultimate Ears 400vi Noise-Isolating Headset, Ultimate Ears 300vi Noise-Isolating Headset si Ultimate Ears 200vi Noise-Isolating Headset.

 

Ultimate Ears 700 Noise-Isolating

Ultimate Ears 700 Noise-Isolating ofera sunet de calitate fara a compromite stilul tau. Aceste casti sunt realizate dintr-o armatura duala ce separa frecventele inalte si pe cele joase pentru a oferi sunet plin si detaliat asa incat sa nu fi surprind daca vei auzi respiratia vocalistui intre versuri. Design-ul ce permite izolarea zgomotului de fond, reduce patrunderea acestuia cu 26 dBs iar tu te poti bucura total de auditie.

Ultimate Ears 700  

Cu o greutate de de doar 11,6 grame, castile sunt destul de usoare pentru a le purta fie cand vrei sa te relaxezi, cand iei metroul spre serviciu, fie cand ai chef de alergat sau te afli pe bicicleta. Design-ul firav si lucios al castilor este la fel de aratos pe cat de performant este sunetul, o casca in-ear avand o dimensiune mai mica decat o moneda de 5 bani.

 

Ultimate Ears 400vi Noise-Isolating Headset

Daca esti pasionat de design-ul produselor si vrei sa ai parte de un sunet cat mai puternic, Ultimate Ears 400vi Noise-Isolating Headset te plaseaza in centrul actiunii. Pentru a oferi o experienta sonica clara si cu adancime, Ultimate Ears 400vi creaza o paleta de sunete detaliata si atotcuprinzatoare. Cu design-ul lor foarte delicat, aceste casti stau confortabil in orice tip de ureche.

 

Castile Ultimate Ears 700vi si Ultimate Ears 400vi sunt compatibile cu iPhone®, Blackberry, Samsung Galaxy S si alte telefoane cu un jack de 3,5 mm. Pentru utilizatorii iPhone, tastele de control de pe fir permit comutarea lejera intre muzica si apelurile telefonice cu o singura atingere si iti dau abilitatea sa pui pauza melodiilor, sa ajustezi volumul si sa preiei apelurile telefonice fara a scoate telefonul din buzunar.

 

Ultimate Ears 300 Noise-Isolating Earphones si Ultimate Ears 300vi Noise-Isolating Headset

Fie ca exersezi in sala de sport, fie ca faci jogging, castile Ultimate Ears 300 Noise-Isolating iti vor tine companie placuta. Concepute pentru oamenii cu stiluri de viata activa, Ultimate Ears 300 Earphones nu vor scapa din ureche in timp ce exersezi, datorita buretilor pliabili. Realizate din materiale durabile, rezistente la transpiratie, aceste casti rezista chiar si la cele mai grele incercari. Şi pentru ca sunt acordate pentru a oferi extra bass, te vei misca mereu pe ritm.

ultimate ears 300

Ultimate-Ears 300vi Noise-Isolating Headset dispun de aceleasi caracteristici acustice precum Ultimate Ears 300, dar include in plus taste de control in-line si un microfon. Asa ca vei obtine sunet detaliat, apeluri clare iar zgomotul va fi izolat.

 

Ultimate Ears 200 Noise-Isolating Earphones si Ultimate Ears 200vi Noise-Isolating Headset

Pentru cei care doresc casti adapatbile si confortabile, chiar daca urechile sunt mici, Ultimate Ears 200 Noise-Isolating sau Ultimate Ears 200vi sunt o alegere durabila. Poti alege culoarea preferata pentru a-ți exprima stilul personal, Ultimate Ears 200 si 200vi fiind disponibile in trei culori (roz, negru sau albastru).

ultimate ears ue200vi

 

 

Pentru o masura exacta, fiecare set de casti de ureche sau set de casti Ultimate Ears include cinci perechi de pernute, cu marimi ce variaza de la XXS la L, ce ajuta la gasirea unei masuri potrivite urechilor tale. Pentru a fi total absorbit de sunet si pentru a bloca orice zgomot nedorit, modelele Ultimate Ears 400vi si 700 sunt insotite de Comply Foam Tips. Castile Ultimate Ears dispun de o carcasa protectoare pentru protejarea castilor pe durata calatoriilor.

 

Disponibile in Europa incepand cu luna octombrie, pretul recomandat pentru Ultimate Ears 200, Ultimate Ears 300 si Ultimate Ears 700 este de 29.99 Euro, 49.99 Euro si respectiv 149 Euro.

Daca iti doresti un set de casti pentru iPhone, Samsung Galaxy S sau Blackberry, preturile recomandate pentru Ultimate Ears 200vi Noise-Isolating Headset, Ultimate Ears 300vi Noise-Isolating Headset, Ultimate Ears 400vi Noise-Isolating sunt de 39.99 Euro, 59.99 Euro, respectiv 79.99 Euro. 

 

Cele mai citite