Demo Rayman Legends valabil pentru Wii-U

Ieri, Ubisoft a anunţat că Wii-U va avea ocazia să dea jos Raymans Legends Challenges, un demo gratuit, exclusiv de pe e-shop-ul Nintendo.

În ultimul timp, Ubisoft a fost pe cât a putut fi de prietenos cu Nintendo, de altfel Legends a fost anunţat ca un exclusiv pentru Wii-U. Acum platforma primeşte doar un demo exclusiv, în forma unor provocări online. Rayman Legends va fi valabil în Septembrie pe aproape toate consolele existente, Playstation3, Xbox 360 şi Nintendo Wii-U. Din nefericire, o versiune pentru PC nu a fost confirmată [dar nici infirmată] încă.

rayman legends

Intorcandu-ne la demo-ul exclusiv Wii-U, download-ul este compus din câteva trasee haotice online. Jucătorii vor avea posibilitatea să intre în competiţie cu alţi jucători, în diverse niveluri, inclusiv Land of the Living Dead, Neverending Pit şi Infinite Tower. Pe lângă partea competititva, există şi un co-op care permite unui jucător să îl controleze pe Rayman printr-un controller tradiţional, iar celălalt să folosească ecranul gamepad-ului pentru suport.

Demo-ul mai are o funcţionalitate integrată, respectiv posibilitatea de a creşte în nivel prin terminarea nivelurilor şi/sau câştigarea "cupelor". Cu cât este mai importantă "cupa", cu atât vor fi mai multe puncte. Ce rost au aceste puncte? Sunt experienţă care deblochează provocări zilnice/săptămânale, dedicate celor mai competitivi jucători. Creaturile care reprezentau scorul, Lums, vor avea şi ele un rol meta, deblocând personaje exclusive. Se pare că Ubisoft a modelat acest demo pentru a fi jucat ceva timp.

Considerând cât de distractiv a fost Rayman Origins, sunt destul de interesat de Legends. Este păcat că o versiune pentru PC nu a fost confirmată, dar sunt destul de bucuros de faptul că un platformer micuţ primeşte atenţia cuvenită din partea publisher-ilor mari precum Ubisoft. Într-un fel îmi dă speranţă pentru jocurile de mâine.

Cele mai citite