Star Citizen a cumulat peste 9 milioane de dolari prin crowd-funding

Developer-ul Star Citizen a strâns aproximativ 9 milioane de dolari prin crowd-funding.

După ce campania sa de pe Kickstarter a atins pragul de 2 milioane anul trecut, Chris Robers, developer-ul Star Citizen, a continuat să strângă fonduri prin site-ul Roberts Space Industries. Simulatorul său a strâns mai bine de 9 milioane de dolari din donaţii, un milion în plus faţă de suma cumulată la jumătatea lunii februarie.

Star Citizen

Noul milestone vine la numai o săptămână după ce Cloud Imperium Games, compania care lucrează la Star Citizen, a anunţat că avea să îşi extindă reţeaua cu un nou birou în Santa Monica, California.

În timpul weekend-ului am vândut peste 2000 de copii şi 1800 de Aurora Lxes," a scris directorul Chris Roberts într-un update. „Piloţii Aurora existenţi au cumpărat mai bine de 1100 de upgrade-uri LX, atingând pragul de 9 milioane la scurt timp."

Star Citizen se află în development de mai bine de un an la Cloud Imperium Games. Jocul include o „poveste sofisticată" plasată într-un univers online persistent. Conform spuselor lui Roberts, jocul va amesteca mai multe elemente din jocurile sale precedente, Wing Commander şi Freelancer, iar suport pentru casca virtuală Oculus Rift se află pe lista de trăsături implementate.

Star Citizen va fi un simulator spaţial destul de ambiţios cu o grămadă de opţiuni integrate, beneficiind de un substrat MMO în stilul Guild Wars II, achiziţia iniţială şi lipsa unui subscription lunar. Jucătorii vor putea achiziţiona obiecte virtuale cu monetar real pentru a putea să îşi modifice navele.

Cele mai citite