South Park: The Stick of Truth va fi lansat anul acesta

  • Published in Stiri RPG

South Park: The Stick of Truth va fi lansat anul acesta conform planului, în pofida lipsei de declaraţii din partea noului său publisher sau a intenţiilor Obsidian Entertainment de a lucra pe noua generaţie de console.

South Park - The Stick of Truth Chiar dacă South Park: The Stick of Truth nu a primit o dată oficială de lansare, Ubisoft a declarat pentru Videogamer.com că jocul va fi lansat în cursul anului acesta. Ciudat este că, în calendarul de lansări Ubisoft, nu există nici o menţionare de South Park.

Videogamer.com a contactat publisher-ul pentru mai multe informaţii, reprezentantul Ubisoft declarând că nu este au nimic de zis la acest moment despre joc, iar data de lansare rămane stabilită "în acest an calendaristic."

South Park: The Stick of Truth a fost achiziţionat de Ubisoft la preţul de 3.2 milioane de dolari, în Ianuarie anul acesta, în cadrul primei licitaţii THQ. Înainte ca să declare faliment şi să fie fragmentat în multiple licitaţii, THQ plănuia să lanseze Soth Park în Martie. Totuşi, odată cu achiziţia IP-ului Ubisoft a schimbat planurile, iar Stick of Truth a fost amânat până la o perioadă nedefinită.

Tesco, retailer-ul britanic care a dezvăluit existenţa unui nou Call of Duty din "greşeală", a listat data de lansare pentru South Park pe 23 August anul acesta, dată care ar coincide cu lansarea celuilalt mare blockbuster Ubisoft, Splinter Cell: Blacklist. Bineînţeles tot în aceeaşi perioadă sunt aşteptate Sains Row 4, Disney Infinity şi Bureau: XCOM Declassified.

Este foarte probabil ca dată de lansare să nu fie una corectă, fiindcă Ubisoft este destul de conştient ce ar putea maximiza câştigurile unui titlu, şi asta cu siguranţă nu este o competiţie feroce de titluri AAA.

Interesant este că cei de la Obsidian Entertainment, creatorii jocului South Park nu par a mai fi interesaţi de joc, ei lucrând la un nou titlu "unic" next gen.

 

Cele mai citite