The Sims 4 pregătit pentru lansare în 2014

Electronic Arts şi Maxis au anunţat că versiunile pentru PC şi Mac pentru The Sims 4 se află în producţie, jocul fiind pregătit pentru lansare în 2014.

The Sims4

„The Sims 4 sărbătoreşte inima şi spiritul Sims însăşi, oferind jucătorilor o conexiune adâncă cu cei mai expresivi, surprinzători şi încântători Sims întâlniţi vreodată într-o experienţă single-player offline" anunţă declaraţia publicitară, subtil confirmând că Sims 4 va avea o componentă offline.

The Sims 4 încurajează jucătorii să îşi personalizeze lumea cu unelte noi şi intuitive oferindu-le abilitatea să împărtăşească creativitatea cu prietenii şi fanii" anunţul continuă.

Din nefericire, acestea sunt singurele informaţii legate de Sims 4. Electronic Arts şi Maxis încă nu au dezvăluit nimic despre joc, deci nu ştim cum va arăta, ce mecanici sunt adăugate, dacă va fi diferit sau un upgrade peste Sims 3, care la lansare a fost aproape gol, aşteptând cele 15 [+2 care încă nu au fost încă lansate] dlc-uri pentru a fi îmbogăţit.

The Sims 3 a fost lansat pentru PC şi Mac în Iunie 2009, fiind pregătit pentru consolă şi smartphone în Octombrie 2010. Până acum, întreaga serie Sims a vândut mai mult de 150 de milioane de copii, fiind una dintre cele mai de succes francize existente.

Cele mai citite