SimCity Review - Două luni după lansare

Întârziat. Ăsta este un cuvânt pentru review-ul meu la SimCity. Totuşi, consider că cele [aproape] 60 de zile avute de EA şi Maxis la dispoziţie ar trebui să îşi lase amprenta, SimCity ar trebui să fie un joc complet diferit faţă de ceea ce a fost lansat în Martie.

Am pus o mulţime de 'ar trebui', de parcă scepticismul meu încerca să se împace cu speranţa, dar nu are cum, fiindcă a văzut ce îl aşteapta. Da, a trecut mai mult de o săptămână decât am început călătoria în SimCity, cu orăşele sale simulate şi dezastrele naturale imposibile. Am promis că pentru a face recenzia interesantă şi în acelaşi timp mai sănătoasă, fără prea mult vitriol, voi povesti ceea ce s-a întâmplat, împărţind totul în şapte zile. Nu promit că toate vor fi amuzante, dar la sfârşit voi avea o concluzie, dacă SimCity merită sau nu [60 de zile mai târziu].

  SimCity - Title Image

Oraşul, subtil numit Anor Londo, aflat în Huckleberry Island va fi familiar celor care au jucat Dark Souls, unde este părăsit. Din nefericire, Anor Londo a făcut exact asta, a părăsit SimCity înainte de timp, aşa că un al doilea oraş a trebuit să îi ia locul, New Londo.

Prev
1/4 Next »

Cele mai citite