Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Rome II a primit o dată de lansare

Mult aşteptatul joc de strategie a celor de la Creative Assembly, Total War: Rome II, va fi lansat pe 3 Septembrie anul acesta.

Sega şi Creative Assembly au anunţat că Rome II, este pregătit pentru lnasare pe data de 3 Septembrie anul acesta, pentru Windows. Valabil atât în format fizic cât şi digital, jocul poate fi precomandat, oferind un day-one DLC numit "Greek States", care va debloca trei noi facţiuni: Epirus, Atena şi Sparta. Acest pachet se adăugă peste DLC gratuit anunţat luna trecută, Pontus, care introducea o a 9 facţiune în joc.

Sega a declarat că "aceste facţiuni au propriile lor unităţi, clădiri, misiuni şi condiţii de câştig pe lângă tech-tree-urile distincte şi, în cazul Spartei, va prezenta o adevărată provocare pentru jucătorul avansat care vrea să restaureze măreţul oraş la gloria de altă dată."

Odată cu anunţul oficial, Creative Assembly a dezvăluit şi Collecter's Edition, care va valabil în număr limitat, doar 22.000 de bucăţi, fiecare conţinând o carcasă de oţel cu numărul copiei marcat cu laser în numere romane, un Tabula set [joc similar cu backgammon], zaruri tesserae, un pachet de cărţi din tcg-ul Total War Cards: Punic Wars, o hartă din material cu cele 57 provincii ale romei şi un kit de asamblare a unei catapulte Romane, complet funcţională, la dimensiunile 26cm x 12cm x 12cm. Collecter's Edition va fi valabil la preţul de 154$ [510 RON].

Total War - Rome II

 

Cele mai citite

Error: No articles to display