Motorola a lansat Oasis

Motorola a prezentat Oasis, o casca Bluetooth care redefineste confortul si performanta. Oasis foloseste un design unic, in spatele urechii, care creeaza o senzatie placuta de stabilitate si are 2 microfoane pentru atenuarea zgomotului.

Oasis a fost creat tinand cont de recomandarile date de utilizatori in timpul unor sondaje despre ergonomie si confort, care au loc din 2006 pana in prezent. Cel mai mare studiu de pana acum a evaluat peste 500 urechi ale utilizatorilor si ore de interviuri fata in fata. Motorola a folosit mulaje de urechi pentru a crea digital 15.000 masuratori, avand de 22 de ori mai multe puncte de masurare decat variantele traditionale cu placute.Cand a creat Oasis, compania a considerata toate aspectele urechii - interne si externe - pentru a ghida inginerii spre constructia celei mai confortabile casti Bluetooth.

 

Sistemul in-spatele-urechii (behind-the-ear) este cel mai confortabil design disponibil si cand este purtat, da senzatia ca nu ai nimic pe ureche. Este totodata si cea mai usoara pereche de casti existenta. Cele 2 microfoane pot reduce zgomotul dimprejur si evita bataia vantului pana la o viteza a acestuia de maxim 19 km/h, ceea ce este de 2ori mai bine decat tehnologia similara de la competitori. Butoanele de control au fost amplasate cat mai ergonimic si usor de accesat, pentru a nu deranja confortul utilizatorilor. Casca poate fi folosita pe 2 terminale simultan. prin tehnologia Multi-Point.

 

 

Motorola Oasis

Timp de convorbire

 Pana la 6 ore

Standby

 Pana la 7 zile

Versiune Bluetooth

 3.0 cu EDR

Greutate

12.9 g

Dimensiuni

50x42x12 mm

Caracteristici

  • Microfon dual pentru atenuarea zgomotului si a ecoului
  • Rezistenta la o viteza a vantului de pana la 19Km/h 
  • Sistem TrueComfort Behind-the-ear
  • Ghidare avansata, prin voce 
  • Tehnologie MultiPoint
  • Buton dedicat pentru Mute
  • Tehnologie EasyPair, pentru conectare

Veti putea cumpara Oasis incepand din 3 octombrie in USA, prin AT&T si online pentru 79.99$.

 

Oasis

Cele mai citite