Cele mai noi extendere video HDMI, prin fibră optică, de la ATEN

ELKOTech anunţă disponibilitatea, pe piaţa locală, a noilor extendere video ATEN VE882 şi VE982, cu conectivitate HDMI prin fibră optică, care pot oferi imagini full HD şi conţinut video 3D, dar care transmit şi aplicaţii video, pe distanţe lungi.

Seria de produse include extenderul VE882, care suportă distanţe de până la 600 de metri şi VE892 pentru distanţe de 20 de kilometri. Ambele sunt ideale pentru diferite aplicaţii care necesită transmisie de la distanţă pentru conţinut, ideale pentru guverne, aeroporturi, armată sau campusuri universitare, aplicaţii industriale sau conferinţe.

ATEN-VE882-VE982

ATEN VE882 şi VE892 folosesc un singur cablu de fibră optică pentru unităţile de transmisie şi recepţie, oferind o instalare uşoară şi rapidă, dar şi distanţă lungă pentru semnalele HDMI. Prin forma compactă, ambele produse simplifică procesul de mentenanţă şi reduc costurile de administrare.

Produsele dispun de configurarea FPGA, care oferă performanţă video mare. Construite pentru fiabilitate crescută, VE882 şi VE892 folosesc tehnologii care elimină pierderile de semnal dintre unităţile de transmisie şi recepţie şi sunt rezistente la interferenţe electromagnetice.

"Fibrele optice oferă un nivel ridicat de securitate faţă de cablarea Cat 5, în special pe distanţe lungi", a declarat Kevin Chen, Preşedinte al ATEN International. "Odată cu VE882 şi VE892, ATEN oferă două soluţii sigure şi eficiente din punct al costurilor, fără a compromite performanţa. În plus, aceste noi produse depăşesc restricţiile de limite pentru cablurile HDMI standard, folositoare în reţelele cu date importante", a adăugat el.

Caracteristici tehnice:

• Extinde distanţa de transmisie de date HDMI, în IR şi RS-232 cu ajutorul unui singur cablu de fibră optică
• Transmisie de date de lungă distanţă – până la 600 de metri pentru VE882 şi 20 de kilometri pentru VE892
• Compatibilitate HDCP
• Calitate video superioară – până la 1080p
• Cablu de fibră optică pentru conectarea unităţilor locale cu cele aflate la distanţă
• Suport pentru ecranele mari
• Protecţie 8KV/15KV
• Port RS-232 pentru conectarea perifericelor precum ecrane tactile, scanere de coduri de bară etc
• Montabile în rack

Cele două produse de la ATEN vor fi disponibile în oferta partenerilor ELKOTech începând cu luna iunie 2013.

Cele mai citite