Konica Minolta prezintă noi multifuncționale color din seria bizhub

Noile echipamente multifuncționale Konica Minolta bizhub C224e, C284e, C364e, C454e și C554e prezintă funcții îmbunătățite. Acestea sunt acum mai intuitive, mai ușor de operat, includ funcții inteligente noi și prezintă mai multe posibilități de personalizare, în funcție de cerințele individuale ale utilizatorilor. Astfel, aceste echipamente sunt ideale pentru grupuri de lucru și departamente medii și mari.

Noile multifuncționale beneficiază de operare multi-touch extrem de intuitivă, similară cu cea a unui smartphone sau a unei tablete. Astfel, utilizatorii nu sunt nevoiți să studieze foarte mult modul de operare al echipamentului întrucât le este familiar, sunt mai productivi și se simt mai confortabil în mediul profesional. Un alt avantaj este dat de posibilitățile de personalizare a ecranului, care le permit utilizatorilor să aibă acces rapid și ușor la toate funcțiile de care au nevoie. Se pot crea panouri care să conțină numai funcțiile cele mai des folosite, selectate dintr-o listă cuprinzătoare. Prin intermediul acestora, utilizatorii accesează rapid echipamentul, fără să fie nevoiți să navigheze prin tot meniul.

Konica-Minolta-bizhub-C554e

Există, de asemenea, o serie de funcționalități noi. De exemplu, noua funcție îmbunătățită de scanare permite convertirea materialelor în documente Word sau Excel. Această funcție este solicitată intens de clienți, reușind să le ușureaze munca și să le reducă timpul pe care l-ar pierde introducând manual documentele scanate în diverse aplicații.

Cu bizhub C454e și C554e pot fi realizate intern materiale tipărite până acum la furnizori externi, echipamentele suportând multe tipuri de hârtie și oferind o calitate foarte bună a imprimării și opțiuni versatile de finisare.

Datorită îmbunătățirilor hardware, noile multifuncționale color de la Konica Minolta folosesc mai puțină energie, ceea ce implică atât reducerea amprentei de carbon, cât și reducerea costurilor.

Cele mai citite