ADATA prezintă noul DashDrive UC510 Ultra-Compact și stilatul model DashDrive UV150

ADATA lansează noul dispozitiv de stocare USB flash DashDrive UV150, o soluție USB 3.0 avantajoasă ca preț, cu un aspect foarte atractiv, în culori perlate.

Design-ul inovator al UV150 îl face confortabil de transportat și plăcut ochilor. Pentru a preveni pierderea capacului de protecție al conectorului USB, acesta se poate fixa în partea din spate a dispozitivului. Toate aceste elemente împreună cu o greutate de doar 9g, face din UV150 un accesoriu esențial în domeniul mobilității digitale. Conectat la un PC ce îndeplinește cerințe comune, viteza de citire atinge valori de 90MB pe secundă.

ADATA-UV150

Noul DashDrive Choice UC510 înglobează durabilitate și estetică într-o formă ultra-compactă și ergonomică. Acest dispozitiv este rezultatul tehnologiei Chip on Board (COB) în cea mai avansată formă: un memory stick rezistent la apă, durabil, ultra-compact și ultra-mobil. Stick-ul prezintă o strălucire metalică, în timp ce design-ul fără capac elimină șansele de pierdere a acestuia. UC510 este echipat cu interfață USB 2.0.

Clienții UV150 pot beneficia și de software-ul gratuit oferit de ADATA, inclusiv UFDtoGO, OStoGO și cea mai recentă versiune Norton Internet Security™ 2013 (trial de 60 de zile). Dispozitivul dispune de garanție pe viață.

ADATA-UC510

Modelele DashDrive UV150 și DashDrive UC510 sunt disponibile în culorile negru lucios, roșu intens, albastru metalic și titan. Capacitățile disponibile sunt 8, 16 și 32 GB.

Cele mai citite