Cea mai nouă şi mai performantă placă grafică pentru echipamentele mobile: AMD Radeon HD 8970M

AMD a lansat cea mai nouă şi mai performantă placă grafică pentru echipamentele mobile: Radeon HD 8970M, bazată pe arhitectura AMD GCN.

Placa este o combinaţie de tehnologie, performanţă şi capabilităţi video, completate cu optimizări pentru autonomie crescută a bateriei.

“Când am construit noul nostru notebook de gaming, MSI GX70, am cerut o placă video capabilă să ofere o experienţă unică. AMD Radeon HD 8970M ne-a depăşit aşteptările”, a declarat Eric Kuo, Vice Preşedinte Vânzări şi Marketing pentru Notebook-urile MSI. “Viteza, calităţile şi optimizările de consum completează perfect produsul nostru. GX70 este conceput pentru utilizatorii profesionişti şi jucătorii de top”.

Amd-Radeon-8970M

Printre tehnologiile integrate, 8970M suportă AMD Enduro, care permite GPU să optmizeze consumul, pentru a creşte autonomia bateriei. Soluţia este dinamică şi oferă instant putere sau repaus pentru cip-ul grafic, în funcţie de necesităţi.

Radeon 8970M este completat de AMD Eyefinity, AMD App Acceleration şi suportă DirectX 11.1, fiind gata pentru Windows 8.

Cele mai citite