Epson UltraChrome DS, o cerneală pe bază de apă dezvoltată special pentru obţinerea de imagini vii

Epson va demonstra fiabilitatea şi productivitatea sporită a noilor imprimante wide-format cu jet de cerneală din seria SureColor în cadrul FESPA 2013 (25-29 iunie, ExCel, Londra). Standul Epson (G40S) îşi aşteaptă vizitatorii cu o serie de soluţii destinate producţiei de materiale de tip POS şi de semnalistică, respectiv imprimarea prin sublimare pentru producerea de articole sportive, de obiecte promoţionale, de gadget-uri şi de aplicaţii de design interior, printate pe o gamă largă de suporturi de imprimare.

În ultimele 18 luni Epson a lansat opt noi imprimante inkjet large format din seria SureColor, proiectate pentru a oferi cea mai bună calitate, productivitate şi flexibilitate maximă, în condiţiile unor costuri de exploatare reduse. Aceste imprimante vor fi expuse împreună pentru prima dată în cadrul evenimentului FESPA din Londra. Printre modelele care vor fi prezentate se numără trei imprimante SureColor SC-S wide format de 64 inci, imprimanta de 44 inci SureColor SC-T şi două imprimante care folosesc tehnologia de sublimare SureColor SC-F (de 44 şi 64 inci).

Epson-SureColor-SC-S70610

"Imprimantele SureColor combină precizia tehnologiei de printare cu jet de cerneală de la Epson cu cea mai nouă generaţie de cerneluri UltraChrome pentru a oferi sectorului printării profesionale fiabilitate şi funcţionalitate pentru o varietate de aplicaţii, la cele mai accesibile costuri" a declarat Duncan Ferguson, Manager Pro-Graphics şi New Business Development în cadrul Epson Europe. "Prezentăm în premieră la FESPA o gamă largă de echipamente de imprimare şi de aplicaţii ale acestora pentru a atrage atenţia prestatorilor de servicii de printare asupra potenţialului comercial pe care îl oferăprodusele Epson."

Pentru a demonstra flexibilitatea imprimantelor SureColor SC-F6000 şi SureColor SC- F7000 Epson va expune la standul său, din cadrul târgului, articole sportive, obiecte promoţionale, gadget-uri şi accesorii pentru decoraţiuni interioare, personalizate prin tipărire. Acestea sunt primele modele de imprimante Epson bazate pe tehnologia de sublimare şi primele modele de pe piaţă ale căror componente sunt integral proiectate şi produse de aceeaşi companie. Rezultatul este optimizarea calităţii, a performanţei (o viteză de producţie de peste 50 m²/ oră) şi a fiabilităţii cu scopul obţinerii celei mai mari profitabilităţi. Imprimantele folosesc Epson UltraChrome DS, o cerneală pe bază de apă dezvoltată special pentru obţinerea de imagini vii, cu negru intens, cu degrade-uri fine şi contururi clare.

Tehnologia de sublimare este ideală pentru trasferul de imagini realizate la calitate foto pe o serie de suprafeţe acoperite cu poliester pe care imprimarea directă este deosebit de dificilă: aluminiu, oţel, plastic, MDF, plăci ceramice etc. Beneficiul firmelor care oferă servicii de printare constă în extinderea gamei de produse oferite prin noi soluţii creative, cu valoare adăugată.

Vizitatorii vor putea vedea o varietate impresionantă de printuri de mare impact pentru semnalistică, POS şi decoraţiuni interioare realizate la standul Epson cu cele trei modele de imprimante SureColor SC-S de 64 de inci. Imprimantele cu 4 până la 10 culori (inclusiv alb şi metalic) vor fi folosite pentru a demonstra costurile mici de imprimare şi viteza de printare pe o varietate de medii, de la vinil la folie pentru vitrine sau materiale reciclate. Modelul de 44 inci cu 4 culori, SureColor SC-T7000, care foloseşte cerneală UltraChrome XD este ideal pentru domeniile în care viteza şi costurile reduse reprezintă cei mai importanţi factori, precum aplicaţiile de tip CAD, GIS, personalizarea de bannere sau semnalistica indoor. Cea mai rapidă imprimantă din clasa ei, aceasta foloseşte software-ul "PRESTIGE pentru Epson" care o face ideală pentru a putea produce rapid materiale de promovare destinate unor promoţii pe perioade limitate, datorită varietăţii de layout-uri predefinite , inclusiv design grafic pentru aplicaţii de modă, de retail, de voiaj etc.

Epson va prezenta la FESPA şi noul Display Trans Media Kit – o alternativă inkjet la tradiţionalele halogenuri de argint sau produsele backlit Duratrans®. Dezvoltat în colaborare cu ILFORD pentru utilizarea cu imprimanta Epson Stylus Pro 11880, Display Trans Media este creat pentru aplicaţii de tip backlit de cea mai bună calitate, întrucât reproduce în mod realistculorii pielii şi oferă nuanţe de negru intense.

Cele mai citite