TRENDnet a lansat noul său media server - TN-200

TRENDnet a lansat noul său media server, model TN-200 — un centru de stocare ideal pentru orice reţea digitală. Prin lansarea acestui dispozitiv, TRENDnet oferă utilizatorii o modalitate uşoară de a stoca și descărca conţinut multimedia variat: fotografii şi filme înregistrate cu dispozitive digitale, dar și fişiere audio şi video HD.

Fiind certificat DLNA, TRENDnet TN-200 permite dispozitivelor ce suportă acest standard să acceseze întregul conţinut multimedia stocat. Astfel, folosind Smart TV-ul, media player-ul sau consola de joc, puteţi partaja, cu familia, muzica şi filmele HD stocate pe TRENDnet TN-200, acesta fiind capabil să ofere streaming HD către mai multe dispozitive, simultan. În plus faţă de capacitatea de streaming impresionantă, noul dispozitiv TRENDnet vine dotat cu un server iTunes, ce ajută la partajarea melodiilor în întreaga reţea.

TrendNet TN-200

TRENDnet TN-200 suportă doua hard disk-uri SATA de 3.5" (neincluse), oferind o soluţie de stocare de până la 8 Terabytes. Dacă aceasta nu vă este de ajuns, atunci puteţi apela la portul USB din dotare, pentru a conecta capacitate externă.

"TRENDnet TN-200 oferă o interfaţă intuitivă prin care poate naviga chiar şi un utilizator neexperimentat," a declarant Sonny Su, director al departamentului tehnolologic, TRENDnet. "Este echipat cu o serie completă de opţiuni ce suportă în mod eficient stocarea şi partajarea conţinutului multimedia."

Prietenos cu mediul şi cu facilitățile care asigură eficienţă energetică, TRENDnet TN-200 oferă şi câteva caracteristici "verzi". De exemplu, funcția Smart FAN reduce ritmul de utilizare al ventilatorului de răcire, atunci când temperatura scade sub un anumit nivel, în timp ce funcția "hibernare" oprește hard disk-ul în mod automat, atunci când nici o transmisie de date nu mai este activă, un anumit interval de timp.

TN-200 va fi disponibil începând cu luna Iulie, la un preţ recomandat de 159.99 €.

Caracteristici cheie:

• Certificare DNLA
• Server iTunes®
• Backup Center (fără pierderi de date atunci când se strică unul din hard disk-uri)
• Download Center
• Eficienţă energetică
• Access la distanţă

Cele mai citite