BenQ lansează în România W1080ST

BenQ lansează în România W1080ST, primul proiector Home Cinema cu rezoluţie full HD, care redă imagini în format 3D de la distanţă scurtă.

Utilizatorii se pot bucura de imagini de cea mai bună calitate, certificate ISFccc, cu o rată de contrast 10000:1 şi luminozitatea de 2000ANSI lumeni. Proiectorul poate reda imagini cu o diagonală de 165 cm de la o distanţă de doar 1 metru (faţă de distanța de 3 m a unui proiector normal), utilizatorii putând astfel să se bucure şi de jocuri video, fără ca umbra lor să apară pe ecran.

BenQ W1080ST

Calitatea imaginii 3D a fost îmbunătăţită cu ajutorul tehnologiei Triple Flash, care creşte numărul de imagini afişate, de la 48 la 144 de cadre pe secundă. Această carecteristică oferă imagini 3D mult mai profunde şi mai realiste, fără ca ochii să obosească. Proiectorul redă imagini 3D în format Picture in Picture şi Picture by Picture din mai multe tipuri de surse, fie Blu-Ray, 3D TV, console sau NVIDIA 3DTV PC, toate în Full HD 1080p.

BenQ W1080ST interfete

Proiectorul BenQ W1080ST încorporează difuzoare de 10W astfel încât să nu fie nevoie de un sistem de sunet ataşat. Totodată, noul model dispune de tehnologia SmartEco, ce asigură un consum de energie redus cu până la 70% şi o durată de viaţă a lămpii de 6.000 de ore, adică 5.5 ani de proiecții zilnice 3 ore/zi, 7 zile pe săptămână, 52 de săptămâni pe an. Modul SmartEco ajustează automat puterea lămpii în funcţie de conţinutul imaginii proiectate, pentru maximizarea economiei de energie şi în acelaşi timp oferă cel mai bun balans de contrast şi luminozitate folosind minimum de energie necesară.

În modul Eco Blank, utilizatorii pot „închide" imaginea atunci când proiectorul nu este folosit, pentru a reduce consumul de energie la doar 30%. Dacă proiectorul nu detectează o sursă de semnal pentru mai mult de trei minute, acesta intră automat în Modul Eco Blank, eliminând consumul inutil de energie şi prelungind astfel viaţa lămpii.

Noile proiector BenQ W1080ST este disponibil pe piaţa din România începand de azi, prin partenerii oficiali BenQ din România, la un preţ recomandat de 5299 lei.

Cele mai citite