Noua gamă Logitech G în România

Primele dispozitive ale seriei de gaming Logitech G (ce include în total șase mouse-i, șase tastaturi și două seturi de căști) disponibile la noi sunt mouse-ii G400s și G100s.

Logitech G400s Optical Gaming Mouse rescrie standardele stabilite de Logitech MX518 Optical Gaming Mouse și Logitech Optical Gaming Mouse G400. Acest mouse este dezvoltat special pentru jocurile FPS și include tehnologia sensor Delta Zero pentru un control bun al cursorului. Mouse-ul dispune de un înveliș hidrofob, ce ajută mâinile să nu devină lipicioase. Cu ajutorul software-ului Logitech Gaming Software poți personaliza cele opt butoane programabile. Mouse-ul dispune de asemenea de microswitches mecanice, ce au o durată de viață evaluată la 20 de milioane de apăsări, iar picioarele din polytetrafluoroethylene (PTFE) au fost testate pentru a rezista 250 de km.

Logitech-G400s

Mouse-ul dispune de o rezoluție maximă de 4000 DPI. Butoanele programabile îți permit, printre multe altele, să schimbi între nenumărate setări DPI, pentru a selecta rapid opțiuni pe ecran sau să scanezi harta jocului. Logitech G400s Optical Gaming Mouse are o garanție de 3 ani și este disponibil la un preț recomandat de 249 Lei.

Logitech G100s Optical Gaming Mouse este dezvoltat special pentru jocurile RTS (Real Time Strategy) și MOBA (Multiplayer Online Battle Arena). Pentru a duce mai departe moștenirea modelelor Logitech G1 Mouse și Logitech Gaming Mouse G100, G100s dispune de butoane gândite pentru sesiuni îndelungi de click-uri, iar tehnologia sensor Delta Zero conferă acuratețe pentru orice nivel de viteză a mâinii.

Logitech-G100s

Fie că folosești o prindere de tip claw grip, fie una convențională, cu mâini mari sau mici, forma de trapez invers ambidextră a mouse-ului încurajează o prindere fermă pe durata multor ore de gaming. Mouse-ul dispune de o rezoluție maximă de 2500 DPI. Logitech G100s Optical Gaming Mouse are o garanție de trei ani și este disponibil la un preț de 179 Lei.

Cele mai citite