BenQ lansează în România trei noi proiectoare destinate mediului educațional şi de business, MX661/MX662/MW663

BenQ lansează în România trei noi modele de proiectoare destinate mediului educațional şi de business, MX661/MX662/MW663, cu conectivitate wireless, ce redau imagini direct de pe PC, iPhone sau iPad, fără a mai fi nevoie de legarea proiectorului printr-un cablu de semnal, datorită tehnologiei Wireless Display.

Conectarea este realizată cu ajutorul dispozitivului BenQ USB wireless, disponibil din luna iulie 2013. Noile proiectoare au rezoluţii XGA şi WXGA, cu o luminozitate de 3000 ANSI Lumeni pentru MX661/MW663 şi 3500ANSI Lumeni pentru MX662, plus un hiper-contrast de 13.000:1.

Benq MX661

Noua gamă de proiectoare BenQ redă imagini perfecte, direct dintr-un notebook sau PC, conectat printr-un cablu USB, datorită opțiunii USB Display. Tehnologia USB Display include posibilitatea de a proiecta conținut prin simpla conectare "plug&play" a cablului USB, cu detecție automată a rezoluţiei, dar şi afişarea multi-proiector.

BenQ MX661/MX662/MW663 încorporează amplificatoare audio, pentru redarea semnalului în difuzoarele proprii, chiar şi în timp ce se află în modul Stand By, funcţie ce oferă posibilitate de a asculta semnal audio dintr-o sursă audio externă, precum MP3 Player, CD/DVD player, tabletă, smartphone, notebook sau PC, fără a fi necesară pornirea proiectorului, făcându-se astfel economie substanțială de curent.

Totodată, tehnologia SmartEco asigură un consum de energie, al lămpii, redus cu până la 70% şi o durată de viaţă de aproximativ 6.500 de ore pentru modelele MX661/MW663 și 6000 de ore în cazul MX662. Modul SmartEco ajustează automat puterea lămpii în funcţie de conţinutul imaginii proiectate pentru maximizarea economiei de energie şi în acelaşi timp oferă cel mai bun contrast şi cea mai bună luminozitate cu minimum de energie consumată.

Benq MX662 MW663

În modul Eco Blank, consumul de energie este redus la doar 30%, prin oprirea proiecției, iar cu ajutorul tehnologiei Auto Power off, noile proiectoare detectează automat dispariția sursei de semnal, oprind după câteva minute alimentarea, opțiune ce duce la prelungirea duratei de viaţă a lămpii.

Cu meniul în limba română şi gândită special pentru utilizare și mentenanță facilă, noua gamă de proiectoare BenQ are capacul de acces către lampă poziționat în partea de sus, permițând o manevrare rapidă, simplificată, mai ales când acesta este montat pe tavan. Toate proiectoarele sunt prevăzute cu sistem de siguranță Kensington lock, ce asigură proiectorul împotriva tentativelor de furt, putând fi lăsat montat pe tavan în locuri publice.

Proiectoarele BenQ MX661/MX662/MW663 sunt disponibile pe piaţă prin partenerii oficiali BenQ din România, la prețuri recomandate care încep de la 2900 lei.

Cele mai citite