Plăcile grafice NVIDIA îţi aduc gratuit Splinter Cell Blacklist

NVIDIA și-a anunțat astăzi colaborarea cu Ubisoft, realizând un parteneriat care să ofere gamerilor cea mai intensă experiență de joc în Tom Clancy's Splinter Cell® Blacklist™.

Începând de astăzi, cei care achiziționează plăci video bazate pe GeForce GTX 660, 660 Ti, 670, 680, 760, 770 sau 780, de la unul dintre partenerii participanți, vor primi, în mod gratuit, o copie Splinter Cell Blacklist Deluxe pentru PC, joc ce urmează a fi lansat pe 23 august în Europa.

Splinter Cell Blacklist NVIDIA

Specialiștii NVIDIA lucrează alături de echipa de producție Ubisoft Toronto pentru a implementa cele mai recente tehnologii în jocul Splinter Cell Blacklist, inclusiv teselare Direct X, NVIDIA HBAO+, antialiasing TXAA și tehnologia Surround, ce asigură un gaming cursiv și o experiență vizuală fără precedent.

În Splinter Cell Blacklist, Sam Fisher se întoarce drept lider al grupării secrete Fourth Echelon, o celulă antiteroristă de elită a cărei misiune este să vâneze mințile criminale din spatele Listei Negre, ce vizează o serie de atacuri asupra punctelor strategice ale Statelor Unite. Pentru a dejuca planurile teroriștilor, gamerii vor trebui să aleagă cea mai bună cale pentru a face față provocărilor, folosindu-se de abilitățile letale ale personajului principal, Sam Fisher.

Fiind unul dintre cele mai mari jocuri din mult premiata serie, Splinter Cell Blacklist îmbină o campanie single player captivantă, un mod co-op distinct, fanii putându-se bucura și de întoarcerea legendarului mod multiplayer Spies Vs. Mercs, toate acestea fiind integrate într-un mediu ce permite personalizarea completă a experienței de joc, în funcție de preferințe.

Pentru o listă completă a partenerilor, vizitați: www.GeForce.com/FREESplinterCell. Oferta este valabilă până la data de 31 decembrie 2013 ori până la oprirea numărătorii inverse din Lista Neagră, oricare dintre acestea survine prima.

Cele mai citite