HTC One mini - minion(e) cu sens(e)

Apare HTC One mini, o versiune compactă a modelului HTC One. HTC One mini răspunde cererii consumatorilor ce-şi doresc cele mai performante componente în materie de tehnologie mobilă, într-un corp ce încape lejer în buzunar.

Rafinând designul memorabil al HTC One, noul model completează familia de telefoane inteligente, beneficiind de HTC BlinkFeed, HTC Zoe, HTC BoomSound şi de un ecran de 4,3", cu un procesor dual-core puternic, de 1,4 Ghz. Totodată, rulează cea mai recentă versiune de Android cu HTC Sense, aducând experienţa de pe modelul vârf de gamă şi celor în căutarea unui telefon performant şi elegant, cu un design premium.

Cu un ecran ce oferă o claritate excelentă a imaginii şi culori bogate, cu o diagonală de 4,3" şi capabilităţi HD 720p, HTC One mini beneficiază de un design fără pereche, creat de aceeaşi echipă care a fost apreciată pentru modelul vârf de gamă. Disponibil în nuanţe de argintiu (Glacial Silver) şi negru (Stealth Black), profilul subţire şi corpul dintr-o singură bucată, din aluminiu, alături de marginile subţiri, oferă o poziţie excelentă atunci când este ţinut în mână.

HTC One mini

HTC One a revoluţionat experienţa audio de pe smartphone-uri prin cele două difuzoare frontale stereo HTC BoomSound. Cu ajutorul amplificatoarelor dedicate, pentru a oferi distorsiuni minime şi detalii fine, HTC One mini oferă acelaşi sunet deosebit şi volumul ce îi va face pe utilizatori să tresară şi să se simtă în mijlocul acţiunii, indiferent dacă ascultă muzică, vizionează un film sau se joacă. Integrarea Beats Audio ridică sunetul la un nou nivel, garantând cea mai bună experienţă audio disponibilă pe un telefon mobil.

HTC One mini aduce conţinutul preferat în centrul lumii mobile. Transformând ecranul principal într-un singur flux de informaţii relevante, HTC BlinkFeed oferă actualizările din reţelele sociale, ştiri noi şi fotografii direct pe ecranul folosit cel mai des. Agregând conţinut nou, din peste 10.000 dintre cele mai relevante şi mai interesante surse, toate informaţiile de care este nevoie se află la îndemână, fără a mai fi nevoie să se schimbe aplicaţia sau site-ul.

Momentele importante nu vor mai fi ratate datorită experienţei revoluţionare oferită de camera HTC UltraPixel cu HTC Zoe. Aceasta surprinde cu peste 300% mai multă lumină decât senzorii unei camere tradiţionale de pe un smartphone. HTC UltraPixel oferă fotografii cu foarte multe detalii şi cu un registru dinamic îmbunătăţit, chiar şi în condiţii de luminozitate scăzută. HTC Zoe aduce, de asemenea, momentele speciale în clipuri de câte 3 secunde, oferind o serie de funcţii de editare avansate şi flexibilitate creativă.

Cu capacitatea de a surprinde imagini inspiraţionale şi autoportrete deosebite cu camera frontală de 1,6 megapixeli, utilizatorul îşi va dori să le împartă cu cei dragi. Fotografiile prind viaţă într-o galerie "vie" şi se pot distribui momentele speciale în clipuri de 30 de secunde, create automat prin Video Highlights, fără a avea nevoie de software profesional sau de experienţă de editare. E suficientă selectarea piesei de fundal dintre temele predefinite sau din muzica încărcată în telefon înainte de a distribui clipurile către prieteni.

HTC One mini va fi disponibil la nivel global începând din luna septembrie, dar va putea fi găsit, într-un număr limitat de ţări, începând din luna august.

Cele mai citite