Tabletele Q7 şi Q8 deschid seria Allview Viva

Primele device-uri din noua serie Viva au fost lansate şi se numesc Viva Q7 şi Viva Q8. Acestea se remarcă printr-un design atrăgător şi elegant, fiind cele mai subţiri tablete din gama Allview, cu o grosime de numai 7,5 mm.

Ambele tablete din gama Viva dispun de un procesor Quad Core de 1 GHz, un cip grafic Power VR SGX544 MP2 cu 8 nuclee şi 1GB memorie RAM. Memoria internă de 8 GB, extensibilă până la 32 GB, oferă spaţiul necesar pentru a stoca imagini, filme sau fişiere audio.

Displayul IPS de 7,9" al tabletei Viva Q8, cu o rezoluţie de 1024x768 pixeli, oferă soluţia ideală pentru urmărirea filmelor HD preferate şi vizualizarea imaginilor la o claritate deosebită. Camera foto OV5647 de 5 megapixeli cu funcţie de înregistrare video Full HD şi focalizare automată aduce o noutate pentru tabletele Allview: poate filma şi realiza fotografii în acelaşi timp.

Allview Viva Q8

Viva Q7 este dotată cu un ecran IPS LCD de 7'', cu o rezoluţie de 1024x600 pixeli. Decodarea video se face la o rezoluţie 4K (3840x2160p), facilitând vizionarea de filme şi videoclipuri cu o calitate superbă.

Allview Viva Q7

Ambele tablete rulează sistemul de operare Android 4.2.2 Jelly Bean, care oferă o experienţă mai fluidă şi mai rapidă. Funcţia Fast Boot permite pornirea tabletei într-un timp record de numai 5 secunde.

Tabletele au încorporată aplicaţia Office Viewer, care permite vizionarea de documente tip Excel şi Powerpoint, iar antivirusul Bitdefender (pachetul Premium fiind inclus gratuit timp de 3 luni) garantează protecţia împotriva situaţiilor nedorite. De asemenea, ambele device-uri dispun de o aplicaţie integrată de update.

Tabletele Viva Q7 şi Q8 pot fi achiziţionate din magazinele partenere la preţul de 599, respectiv 799 lei.

Cele mai citite