Vertu a colaborat cu Ferrari pentru naşterea lui Vertu Ti Ferrari

Vertu anunţă lansarea ediţiei limitate Vertu Ti Ferrari. Exclusivistul terminal îmbină design-ul Vertu, tehnologia modernă şi serviciile de lux, cu renumitele materiale Ferrari şi în special cu un conţinut personalizat; doar 2013 telefoane Vertu Ti Ferrari vor fi vândute.

Echipa de design de la Vertu a colaborat îndeaproape cu Directorul de Design de la Ferrari, Flavio Manzoni, pentru a crea noul smartphone. Aceştia au folosit ca sursă de inspiraţie liniile ergonomice ale automobilului Ferrari F12berlinetta, reflectate şi în forma telefonului. Materialele autentice Ferrari au fost de asemenea integrate, oferind sentimentul luxului. Terminalul este îmbracăcat în acelaşi tip de piele fin cusută care se regaseşte şi la bordul maşinii, în timp ce perniţa de ceramică se remarcă prin distinctiva ţesătură Ferrari, din fibră de carbon, colorată cu compozitul Alutex. Componentele din metal ale telefonului sunt protejate de un "strat ca de diamant" (DLC – Diamond Like Coating), similar cu cel care protejează motorul de la F12berlinetta. După cum spune şi numele, valoarea acestui tip de "strat" se datorează durităţii şi rezistenţei la uzură şi la zgârieturi.

Vertu Ti Ferrari

VERTU Ti Ferrari pune la dispoziţia utilizatorilor şi o aplicaţie unică, unde sunt adunate la un loc informaţii referitoare la lumea Ferrari. Fiind conectată la platforma online Ferrari Magazine, primeşte ştiri actualizate imediat ce acestea sunt prezente pe canalele de socializare - Facebook, Twitter şi Youtube. În plus, un localizator al tuturor reprezentanţelor Ferrari trimite permanent utilizatorilor de Vertu Ti Ferrari o listă a celor mai apropiate magazine partenere şi service-uri, pentru a oferi posesorilor acces rapid la un reprezentant specializat, oriunde în lume. Aceste trăsături Ferrari vin însoţite de Vertu CONCIERGE şi Vertu LIFE; o suită de servicii unice personalizate, prin intermediul cărora utilizatorii Vertu primesc mereu ştiri actualizate despre subiectele alese de ei, informaţii şi asistenţă pentru orice problemă. Aceste servicii sunt completate de Vertu CERTAINTY, care protejează telefoanele şi informaţiile personale ale posesorilor Vertu, prin intermediul unei tehnologii de ultimă oră.

Aplicaţia VERTU Ti Ferrari este disponibilă în trei limbi: engleză, italiană şi chineză şi include un ceas personalizat pe ecranul telefonului, patru ringtone-uri special create şi opt imagini de fundal Ferrari.

Lucrat cu artă şi folosind cele mai luxoase materiale, VERTU Ti Ferrari este asamblat manual de un singur artizan, a cărui semnătură se poate găsi ştanţată în interiorul aparatului, ca şi garanţie a angajamentului Vertu pentru calitate.

 

Cele mai citite