Iti dau reducere 1% la PC Garage

Techzone.ro te trimite la DreamHack Bucharest

  • Published in Concursuri

{multithumb popup_type=none enable_thumbs=0 resize=0 }

Techzone.ro pune la bătaie 10 invitaţii pentru DreamHack Open Bucharest 2013, de pe 14-15 Septembrie, la Sala Polivalenta, Bucuresti.

Pentru a participa, da click pe bannerul de mai jos care te va duce pe pagina noastra oficiala de facebook, unde vei gasi ce trebuie sa faci pentru a intra in posesia invitatiilor! 

Techzone Dreamhack Banner

Despre DreamHack

DreamHack Bucharest este cel mai mare eveniment eSports din România, aducând cei mai buni jucători de Counter Strike, League of Legends şi Starcraft II din jurul lumii. Evenimentul revine în România pentru al doilea an consecutiv, în ceea ce a devenit o tradiţie care va fi continuată şi în următorii ani.

În cadrul evenimentul, fanii scenei eSports pot să îşi întâlnească jucătorii preferaţi, să vizioneze live bătăliile dintre aceştia, să participe la concursuri, tombole, oferte speciale din partenerilor oficiali şi multe altele.

Ediţia de anul trecut a DreamHack Bucureşti a avut aproximativ 4000 de spectatori pe durata celor două zile de eveniment, cu peste 1 milion de vizite şi 375 de mii de clienţi unici online.

Evenimentul este organizat la noi în ţară de CompterGames.ro, fiind în parteneriat cu Romtelecom, Coca-Cola, Nvidia, D-Link, htc, Asus, PC Garage, Logitech, Asus, Nanoxia şi mulţi alţii. Partenerii media sunt ProFM, Adevărul, Go4it.ro, ZonaIT, Level, Techzone.ro şi Playtech.ro.

Cele mai citite