TRENDnet anunta nou router portabil - N150 Travel Router

Cunoscutul producator american de echipamente de retea TRENDnet a anuntat un nou produs din gama sa, routerul wireless N150 Travel Router, model TEW-714TRU. Routerul permite mai multor utilizatori sa acceseze o singura conexiune de internet si este proiectat pentru portabilitate. 

TRENDnet TEW-714TRU Routerul compact TEW-714TRU se instaleaza direct in priza, si poate folosi trei modele diferite de stecher: american, european si britanic respectiv, putand fi folosit prin urmare aproape in intreaga lume.

Modul de router al lui TEW-714TRU permite utilizatorilor sa foloseasca o conexiune cu cablu Ethernet, si functioneaza ca hotspot wireless, distribuind conexiunea catre prieteni, familie sau colegi. TEW-714TRU poate de asemenea redistribui o conexiune wireless prin modul WISP. DAca introduceti usernameul si parola unei conexiuni wireless, TEW-714TRU o va propaga catre alte dispozitive cu WiFi.

Routerul de asemenea dispune si de un port de file sharing in care puteti introduce orice dispozitiv USB ale carui fisiere pot fi accesate in retea. TEW-714TRU include de asemenea si un port de incarcare, permitand reincarcarea dispozitivelor mobile fara a scoate routerul din priza. 

Routerul TEW-714TRU va fi disponibil mai tarziu luna aceasta de la surse online si magazine, si va avea un pret recomandat de $59.99.

Cele mai citite