Toshiba Satellite C660 si Satellite Pro C660

Toshiba a anuntat astazi modelele Satellite C660 si Satellite Pro C660. Satellite C660 este ideal pentru utilizatorii care isi doresc performante adecvate pentru nevoile cotidiene de computing – de exemplu e-mail, navigare online, de rulare a aplicatiilor office standard si divertisment multimedia la nivel de baza - toate intr-o oferta cu adevarat accesibila. Satellite Pro C660 este destinat utilizatorilor din mediul business. Ambele vor fi disponibile la inceputul celui de-al patrulea trimestru al anului 2010 in Europa, Orientul Mijlociu si Africa.

Sistemul Satellite C660 cu ecran de 39,6 cm (15,6 inch) este prevazut cu o carcasa neagra, care nu retine urmele de amprente sau zgarieturi, iar capacul din spatele ecranului LCD este disponibil in varianta Steel Gray Metallic Light. Laptopul raspunde tuturor nevoilor cotidiene de computing ale utilizatorilor. Sunt disponibile configuratii pe platforme Intel si AMD, cele mai noi solutii grafice integrate si pana la 8 GB de memorie RAM, care asigura rularea fara intrerupere a aplicatiilor si multitasking. Laptopul ofera un hard drive generos, cu spatiu de pana la 640 GB, suficient pentru salvarea multor documente, fotografii, melodii si clipuri video. Keypad-ul numeric de 10 cifre, impreuna cu Touch Pad-ul cu tehnologie Multi-Touch Control, sunt o combinatie extrem de utila.

Satellite C660 este dotat cu o serie de solutii de conectare, intre care doua porturi USB 2.0, Wireless LAN, optional Bluetooth, Fast Ethernet LAN si un Multi-Card Reader. Cele doua difuzoare stereo ofera o experienta audio complexa. Datorita camerei Web* cu microfon integrata, chat-urile video fata-in-fata sunt foarte usor de realizat.  Utilizatorii vor beneficia de aplicatiile software pre-instalate pe laptop, precum Microsoft Office Starter 2010, care ofera functiile de baza ale suitei de birou, dar si Nero 9 Essentials pentru scrierea si copierea fisierelor. Satellite C660 ofera si colectia de aplicatii cu valoare adaugata oferite in exclusivitate de Toshiba, intre care Toshiba Media Controller, care simplifica streaming-ul de continut prin tehnologie DLNA. Interfata grafica a Toshiba LifeSpace ajuta utilizatorii sa-si organizeze activitatile zilnice si proiectele.

 

Satellite Pro C660 se adreseaza in principal profesionistilor. Desi specificatiile tehnice sunt practic aceleasi pe care le ofera si varianta destinata consumatorilor casnici, modelul negru Satellite Pro C660 ruleaza Windows 7 Professional si include un ecran de 39,6 cm (15,6 inch) care nu reflecta imaginea.

 

Toshiba Satellite C660

Cele mai citite