CD Project RED anunta parteneriat cu Dark Horse Comics pe un proiect legat de The Witcher

  • Published in Stiri RPG

Ieri, developerul polonez de jocuri CD Projekt RED, autori ai seriei aclamate The Witcher a publicat un teaser (vedeti mai jos) pe canalul lor de Youtube.

CDPROJEKT Darkhorse Teaserul, destul de incitant, arata imagini furtive cu Witcherul nostru Geralt din Rivia, luptandu-se, concomitent cu imagini din benzile desenate Dark Horse, care sunt cunoscuti pentru francize precum Hellboy si Sin City, dar si benzi desenate bazate pe TV, film si jocuri precum Buffy the Vampire Slayer, Avatar: The Last Airbender, Mass Effect, Aliens si Predator.

Jocul The Witcher este la randul sau adaptat din seria de romane ale distinsului autor polonez Andrzej Sapkowski, dar CD Projekt RED detin drepturile de autor pentru franciza inafara Poloniei, iar colaborarea cu Dark Horse poate insemna orice de la o singura banda desenata legata de Witcher 3 (care va aparea in 2014) pana la o serie intreaga de benzi desenate The Witcher.

In orice caz, CD Projekt RED are ne incita si ne frustreaza in acelasi timp, prin faptul ca nu dezvaluie aproape nimic. Mai multe informatii despre proiect vor fi dezvaluite Vinerea viitoare la New York Comic Con. Va vom tine la curent cu anunturile facute in legatura cu acesta pe masura ce apar.

Cele mai citite